Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Φωτογραφίες: Η βάπτιση του γιου του δημάρχου Γλυφάδας -Καραμανλής, στελέχη της ΝΔ, ηθοποιοί, ποιοι πήγαν

Παρασκήνιο

ον μικρό γιο του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και της Εύας Ντογιάκου, βάφτισε ο Κώστας Παπαχλιμίτζος με την σύζυγό του Εφη Παπουτσή.

Ο Γιώργος Παπανικολάου και η Εύα Ντογιάκου έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Χθες βάφτησαν τον μικρότερο γιο τους. Και το όνομα αυτού Ισίδωρος! Ο μικρός πήρε το όνομα του παππού του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου.

Νονοί ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος και η σύζυγός του Εφη Παπουτσή.

Ποιοι πήγαν στη βάπτιση του γιου Παπανικολάου-Ντογιάκου
Στη βάπτιση παρεβρέθη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έχει παντρέψει το ζεύγος Παπανικολάου-Ντογιάκου, πριν χρόνια στη Γλυφάδα, και πολλά ακόμη άτομα από τον πολιτικό κόσμο. Μεταξύ αυτών ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, ο πρώην υπουργός Χάρης Θεοχάρης, η υφυπουργός Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη, ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος, ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, ο πρώην ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο επίσης ηθοποιός Γιώργος Ματαράγκας και πολλοί άλλοι.

Οι φωτογραφίες που πόσταρε ο δήμαρχος Γλυφάδας

news
news

 

news
news

 

news
news

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ποια είναι η μεγάλη αγωνία των αντι-Kasselistas και γιατί θέλουν να πετάξουν στη «χωματερή» τον... σύντροφο Στέφανο

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε πορεία αποσύνθεσης και οι σύντροφοι-κομισάριοι βρίσκονται σε πραγματικό βέρτιγκο, καθώς βλέπουν ότι χάνεται η γη κάτω από τα πόδια τους! Ο Κασσελάκης αποτε...

Κασσελάκης: Ετοιμάζει νέο πολιτικό φορέα και το... σκέφτεται για εκπομπή στην TV

Νέο πολιτικό φορέα ετοιμάζει ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εναντίον του και τη μομφή. Αν και ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τα πάντα, για να κρατήσ...

Φόρτωση άρθρων...