Δευτέρα
23 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Η Όλγα έβγαλε τον εαυτό της εκτός κάδρου

Παρασκήνιο

Δεν θα είναι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε η Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη υπομονή με τον κ. Κασσελάκη», τόνισε η πρώην υπουργός στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Η Όλγα Γεροβασίλη αφού ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν θα μετέχει στην εκλογική κούρσα, επεσήμανε ότι «ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε μεγάλη ανοχή στον Στέφανο Κασσελάκη. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να μην κερδίσει ξανά, θα συστρατευθώ για αυτόν τον σκοπό».

«Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι παραπάνω από ένας, αλλά η δική μου αντίληψη είναι ότι θα έπρεπε να είναι ένας. Δεν μπορώ να απαντήσω για τον κ. Φάμελλο, και εγώ περιμένω τον ίδιο να απαντήσει. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις και πρέπει να βρεθεί η καλύτερη λύση. Σήμερα είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε μπροστά, και πρέπει να δούμε τα μείζονα», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα, η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε πως την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν όλα. «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Μόνο ένα έχει κλείσει, ότι σήμερα η πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και της Κεντρικής Επιτροπής, που είναι απευθείας εκλεγμένη από την βάση, και δεν έχει λήξει η θητεία της όπως λέγεται, είναι το όργανο το οποίο αμφισβήτησε και έβαλε ένα “στοπ” στην προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη».

Επίσης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συζήτησης με τη Νέα Αριστερά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στα άκρα η αντιπαράθεση Τζάκρη - Ραγκούση

Η κόντρα που βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες μεταξύ δύο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, της Θεοδώρας Τζάκρη και του Γιάννη Ραγκούση, όπως όλα δείχνουν έχει οδηγηθεί στα άκρα και σύ...

Πετράκος σε Ακρίτα: «Όταν ο πατέρας σου ο Λουκής αποφάσισε να βρει την τύχη του στην Αθήνα, ο παππούς σου στην Κύπρο πούλησε το βόδι του»

Απάντηση στην Έλενα Ακρίτα και όσα είπε για τον «γιο της πλύστρας με το τρύπιο σώβρακο» δίνει, μέσω Facebook, ο Θανάσης Πετράκος, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στέλεχος του κό...

Φόρτωση άρθρων...