Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Γεροβασίλη: Σαφές μήνυμα για αλλαγή πορείας η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκήνιο

Στην πρώτη της τοποθέτηση μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη από την Κεντρική Επιτροπή, προχώρησε η Όλγα Γεροβασίλη, με μια ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία είναι ένα σαφές μήνυμα για αλλαγή πορείας, μακριά από την εσωστρέφεια, το διχασμό, τη λογική των εσωτερικών εχθρών και την παραπολιτική».

«Παράλληλα, είναι ένα ισχυρό σήμα για ενότητα, συνθέσεις, εξωστρέφεια και παραγωγή πολιτικής. Συντεταγμένα και συλλογικά προχωράμε στα επόμενα βήματα για την ανάταξη του κόμματος μας», προσθέτει η κ. Γεροβασίλη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Διχασμένος και στη Διάσκεψη των Προέδρων

Ακόμα και στη Διάσκεψη Προέδρων στη Βουλή εμφανίστηκε διχασμένος ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε ο ορισμός νέου επικεφαλής στον Συνήγορο του Πολίτη. Πληροφορίες αναφέρουν ...

Ποια είναι η μεγάλη αγωνία των αντι-Kasselistas και γιατί θέλουν να πετάξουν στη «χωματερή» τον... σύντροφο Στέφανο

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε πορεία αποσύνθεσης και οι σύντροφοι-κομισάριοι βρίσκονται σε πραγματικό βέρτιγκο, καθώς βλέπουν ότι χάνεται η γη κάτω από τα πόδια τους! Ο Κασσελάκης αποτε...

Φόρτωση άρθρων...