Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Γιώργος Τσίπρας: Δεν συμφωνώ με την ανάρτηση Πολάκη που στηρίζει τους υπαινιγμούς Οικονόμου

Τη διαφωνία του και με τη στήριξη του Παύλου Πολάκη στον Θανάση Οικονόμου για τους υπαινιγμούς που άφησε περί «συναλλαγών» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ της διακυβέρνησης Τσίπρα για τον έλεγχο του πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέφρασε ο Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος από χθες έχει «αδειάσει» τον στενό συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη.

«Δεν συμφωνώ με την ανάρτηση Πολάκη. Σε πολλά ήταν πλημμελής ο έλεγχος των δηλώσεων πόθεν έσχες αλλά η τοποθέτηση του κ. Οικονόμου ήταν άλλου επιπέδου» είπε στο ΟΡΕΝ ο Γιώργος Τσίπρας.

Όπως σημείωσε «ο κ. Οικονόμου μίλησε για συνδιαλλαγή. Δεν συμφωνώ καθόλου ακόμα και αν την έκανε μετά τις ευρωεκλογές, πολύ περισσότερο που την έκανε πριν τις ευρωεκλογές».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ: Eπιστολή από Γιαννακοπούλου, Διαμαντοπούλου και Δούκα για την εκλογική διαδικασία

Mε επιστολή τους προς την ΕΔΕΚΑΠ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ η Άννα Διαμαντοπούλου, η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Χάρης Δούκας ζητούν η εκλογική αναμέτρηση της 6ης και της 13ης Οκτωβρίου να ...

Κεχαγιά: Υπάρχει πιθανότητα να οδηγηθούμε σε Πρόταση Μομφής ενδεχομένως από τον Πολάκη

Τη στήριξή της στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη επανέλαβε η Βούλα Κεχαγιά και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διοικήσει και να έχει τον έλεγχο του κόμματος. Η Βούλα Κ...

Φόρτωση άρθρων...