Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αιχμές Κασσελάκη για την περίοδο Τσίπρα

Παρασκήνιο

Συνεχίζεται η μουρμούρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αιχμές του Στέφανου Κασσελάκη για τα οικονομικά του κόμματος επί Αλέξη Τσίπρα και τα "μαύρα" χρήματα σε τρολ της Κουμουνδούρου.

«Αυτό δεν έχει ειπωθεί αυτό. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ούτε έχει τρολς. Και όπως είπε ο Στέφανος Κασσελάκης χθες, δεν έχει αυτή  τη στιγμή την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει ακόμα και εργαζόμενους. Δεν υπάρχουν τρολς ούτε και μαύρα χρήματα. Ούτε ρήξη υπάρχει ούτε υφέρπουσα κόντρα. Δεν υπάρχει σύγκρουση», δήλωσε η Βούλα Κεχαγιά, εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ.

Τα δύο εσωκομματικά στρατόπεδα οργανώνονται ενόψει του Συνεδρίου στις 4-6 Οκτωβρίου στο φόντο της εντεινόμενης συζήτησης για τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων, το αίτημα για δημοψήφισμα και τις απειλές για διαγραφές.

«Ήθελαν να στήσουμε την 6η κατά σειρά συριζαϊκή κάλπη μέσα σε 8 μήνες. Αντιλαμβάνεστε πόσο αλυσιτελές είναι αυτό. είναι προσωπικές ατζέντες και απόψεις που δεν τυγχάνουν νομιμοποίησης από τα όργανα», είπε η γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.

«Εμένα δεν με έβαλε σε καλούπι ο Σημίτης και το κομματικό σύστημα του ΠΑΣΟΚ τότε. Όταν μια ηγεσία απειλεί με διαγραφές προφανώς έχουν τελειώσει τα πολιτικά επιχειρήματα. Μπορεί να γίνει το 14,9% 4,9 με αυτή την τακτική», είπε το μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Όλγα Γεροβασίλη κατά Κασσελάκη: Είσαι πολύ μικρός και νεόφερτος για να μιλάς για την δίκη μας ιστορία

Οξύτατη επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη. Η αντιπρόεδρος της Βουλής απευθυνόμενη στον πρόεδρο τ...

Φόρτωση άρθρων...