Δευτέρα
30 Σεπτεμβρίου 2024

Γυμναστήριο στο Κολωνάκι ανοίγει ο Τάιλερ ΜακΜπέθ

Παρασκήνιο

Γυμναστήριο στο Κολωνάκι, ανοίγει ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ ΜακΜπέθ.

Αυτό προκύπτει από τη σύσταση, σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, μιας νέας εταιρείας και συγκεκριμένα της εταιρείας με την επωνυμία «Barry’s Greece Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.»

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο σύστασης της εταιρείας, σκοπός της είναι υπηρεσίες γυμναστηρίων, υπηρεσίες γυμναστηρίου ειδικών γυμναστικών (αεροβικής, πιλάτες, γιόγκα κλπ), καθώς υπηρεσίες γυμναστηρίου ανόργανης ή μη γυμναστικής.

Μοναδικός εταίρος και διαχειριστής 100% όπως σημειώνεται, είναι ο Tyler Matthew McBeth.

Το κεφάλαιό της ορίζεται σε 1.000 ευρώ που διαιρείται σε 100 εταιρικά μερίδια κεφαλαιακών εισφορών, ονομαστικής αξίας 10 ευρώ το καθένα.

Περαιτέρω διευκρινίζεται ότι «η διοίκηση της εταιρείας, η διαχείριση γενικά των εταιρικών υποθέσεων και η δικαστική και εξώδικη εκπροσώπηση της εταιρείας ανατίθεται για ορισμένη διάρκεια η οποία ορίζεται στα 30 έτη, στον Tyler Matthew Mcbeth, ο οποίος εκπροσωπεί και δεσμεύει την εταιρεία μεμονωμένα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ισχυρό μήνυμα Μητσοτάκη σε Αμερικανούς και ομογενείς για να επενδύσουν κεφάλαια στην Ελλάδα

Χθες ο Μητσοτάκης μίλησε σε εκπροσώπους των μεγαλύτερων επενδυτικών funds των ΗΠΑ και όπως μαθαίνουμε, το κλίμα υπέρ της Ελλάδας ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικό. Το ελληνικό s...

Γιατί το 2027 είναι το πιο κρίσιμο έτος για το μέλλον της χώρας - Ο εκλογικός νόμος και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ξεχάσει την αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές με βάση τον σημερινό εκλογικό νόμο, καθώς οι συσχετισμοί δυνάμεων έχουν αλλ...

Φόρτωση άρθρων...