Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Η Ακρίτα σχολίασε δημοσκόπηση με φόντο την πισίνα στο σπίτι της - «Πάρτι» στα social media

Παρασκήνιο

Αίσθηση προκάλεσε η φωτογραφία που επέλεξε η Έλενα Ακρίτα, για να σχολιάσει τη δημοσκόπηση του ΟΡΕΝ το βράδυ της Πέμπτης, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πέμπτο κόμμα.

Στη φωτογραφία φαίνεται μια τηλεόραση με το σχετικό γράφημα, αλλά αυτό που παρατήρησαν όλοι ήταν ότι στο φόντο υπήρχε και μια εσωτερική πισίνα.

Η ίδια η Έλενα Ακρίτα, μάλιστα, ένιωσε την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις για την πισίνα αυτή, δύο ώρες μετά την ανάρτηση και αφού τα σχόλια στα social media έπεφταν «βροχή».

«Και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω, δεν θα τη φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία» έγραψε η Έλενα Ακρίτα, με το σχόλιό της αυτό να πυροδοτεί νέο γύρο σχολίων στο Χ.

Η ανάρτηση και τα σχόλια της Έλενας Ακρίτα

 

akrita-anartisi

 

Χαμός από σχόλια στα social media 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τι δείχνει το συγκριτικό crash test των πιθανών αρχηγών ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ με αντίπαλο τον Μητσοτάκη

Άλλη μία δημοσκόπηση που είδε χθες το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνει την ανάκτηση μέρους της χαμένης δύναμης της Νέας Δημοκρατίας, δείχνει μικρή ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ και μεγάλο......

Φόρτωση άρθρων...