Σαββάτο
06 Ιουλίου 2024

Η αλαζονεία Κασσελάκη και το στρατηγικό αδιέξοδο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κασσελάκης πήρε το... μήνυμα στις Ευρωεκλογές, έφυγε για Σπέτσες και αντί να κάνει την αυτοκριτική του, απλά εξέφρασε και πάλι τη... σιγουριά του ότι θα είναι πρωθυπουργός το 2027!

Η συμπεριφορά και όσα έχουμε δει κατά τους τελευταίους μήνες, αν μη τι άλλο τον αναδεικνύουν στο πιο... hot troll της πολιτικής ζωής της χώρας μας!

Γράφει ο Λουκάς Γεωργιάδης

Δεν έχει υποβάλει πόθεν έσχες, παρουσίασε ένα... μπακαλόχαρτο και ζητούσε τα... ρέστα από τους υπολοίπους, ενώ ξέρει ότι έχει και ποινικές συνέπειες, ανέβασε μόνο τον Τάιλερ στην εξέδρα του Συντάγματος και όχι τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές και μάλλον φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένος να βάλει... μυαλό!

Ο Κασσελάκης αποσύρεται στις Σπέτσες, μάλλον όχι για να κατασταλάξει σε μια νέα στρατηγική ανασυγκρότησης του κόμματος, αλλά για να σκεφτεί τις επόμενες... βλακείες που θα πει! Ανακοίνωσε τη δημιουργία ιδρύματος κατά της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη, πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να συμπιέσει τον Μητσοτάκη και από δεξιά και από αριστερά.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιλήφθηκε ότι οι πολίτες, έστω και εν μέσω της μεγάλης αποχής και αδιαφορίας για τις Ευρωεκλογές, του είπε να... ξεκαβαλήσει το καλάμι της αλαζονείας, τον έβγαλε στη... σέντρα για τα "λεφτόδεντρα" και τις ανόητες και ακοστολόγητες υποσχέσεις του και του είπε ότι δεν μπορεί να αισθάνεται ως εν αναμονή πρωθυπουργός για το 2027, έχοντας συγκεντρώσει λιγότερες από 600.000 ψήφους.

Ο Κασσελάκης λόγω ναρκισσισμού δεν μπορεί να διαμορφώσει πλάνο εξόδου από την κρίση στην οποία βρίσκεται το κόμμα του, έχοντας δίπλα του τον Τάιλερ και μια αγέλη αυλικών, οι οποίοι θα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις... τρέλες του στο TikTok, μπας και διατηρήσουν τα όποια οφίτσια τους. Αν το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν ανακουφιστικό για τον Μητσοτάκη, προκειμένου να ανασυνταχθούν η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση, για τον Κασσελάκη, το αποτέλεσμα ήταν καταδικαστικό. Κράτησε κάποιες δυνάμεις σε ένα ΙΧ κόμμα, που όμως αποτελεί τροχοπέδη για να επιτύχει περαιτέρω συνεργασίες, διευρύνσεις και συνθέσεις.

Ο υπέρμετρος και υπερφίαλος χαρακτήρας του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να τον οδηγήσει στον στόχο του και αν δεν αλλάξει, τότε στο τέλος θα βουλιάξει και θα τα μαζέψει για να πάει σε άλλες... πολιτείες!

Μπορεί να ήρθε ως τουρίστας και να πήρε εύκολα ένα κόμμα, με τις ευλογίες του συστήματος Τσίπρα, ωστόσο, η συνέχεια ήταν απογοητευτική. Και ο Κασσελάκης καταποντίζεται και ο Τσίπρας έχει χάσει την όποια δυναμική του για ουσιαστικές παρεμβάσεις στον χώρο της Αριστεράς. Πάντως, η παρουσία του στην εγχώρια πολιτική σκηνή είναι εξαιρετικά βολική για τον Μητσοτάκη, ο οποίος πρέπει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου αυτό το... κελεπούρι από τις ΗΠΑ να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες... υπηρεσίες του στον ίδιο και τη χώρα!

Ο Μητσοτάκης έχει μπροστά του τρία χρόνια με εξαιρετικά ευνοϊκές προϋποθέσεις για να δώσει νέα ώθηση στη Νέα Δημοκρατία. Ο Κασσελάκης έχει τρία χρόνια μέχρι να μπει στη Βουλή, αλλά είναι πολύ πιθανό ο ναρκισσισμός του να κάνει ακόμη και το... TikTok να τον βαρεθεί και να τον... διαγράψει!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπελέρης: Μου δόθηκε άδεια να παρευρεθώ στην ανακοίνωση της καθαίρεσής μου και όχι για να ορκιστώ

«Το παζλ μεθοδεύσεων -που εμπνεύστηκε και εκτέλεσε από την αρχή έως το τέλος ο κ. Ράμα- συμπληρώθηκε», τονίζει ο Φρέντι Μπελέρης, στην πρώτη του δήλωση, μετά την καθαίρεσή του από ...

Πέτρος Μπελέρης: Αυτό που κάνουν στη Χειμάρρα είναι πραξικόπημα – Τον καθαίρεσαν από κάτι που δεν του έδωσαν ποτέ

Αιχμές κατά της αλβανικής Κυβέρνησης και κατά των δικαστικών Αρχών της Αλβανίας άφησε ο Πέτρος Μπελέρης με αφορμή την καθαίρεση του πατέρα του, Φρέντι Μπελέρι από τη δημαρχία της Χ...

Τα «έψαλλαν» οι εργαζόμενοι της «Αυγής» στον Κασσελάκη: Μας έκλεισες χωρίς να συζητήσουμε - Mea culpa, τους είπε

Τη δυσαρέσκειά τους στον Στέφανο Κασσελάκη για το λουκέτο στο καθημερινό φύλλο της Αυγής εξέφρασαν εργαζόμενοι στην εφημερίδα που τον περίμεναν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κ...

Φόρτωση άρθρων...