Γράφαμε πριν από μερικές ημέρες, ότι η κυβέρνηση έχει στήσει μια ωραία παγίδα στον Κασσελάκη σχετικά με τη συζήτηση που πρέπει να γίνει στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για την κοστολόγηση του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία εξειδικευμένων στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τελικώς έπεσε στην παγίδα αυτή και επειδή κατάλαβε ότι θα αποκαλυφθούν τα ψέματα του, την έκανε με... ελαφρά πηδηματάκια! Το ξανασκέφτηκε και σου λέει "δεν με παίρνει να φάω και άλλη ξεφτίλα, ανάλογη με αυτήν που έφαγα με το δήθεν πόθεν έσχες".

Γράφει ο Λουκάς Γεωργιάδης

Τα... παραμύθια του Κασσελάκη δεν μπορούν να αντέξουν μπροστά στην αποκάλυψη της αλήθειας και ο ίδιος, όσο θα ακολουθεί τέτοιες... διαδρομές, θα είναι συνεχώς εκτεθειμένος. Ο άνθρωπος βέβαια έχει και το πρόβλημα με την υποβολή του πόθεν έσχες, το οποίο πρέπει να καταθέσει οπωσδήποτε έως την Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 23:59:59, ώρα Ελλάδος!

Η... κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της συζήτησης για το... κοστολογημένο οικονομικό του πρόγραμμα ήταν επιβεβλημένη, μετά την πίεση που ασκήθηκε από την κυβέρνηση και κατόπιν της επιστολής που απέστειλε στον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης. Ο Κασσελάκης είδε ότι θα φάει τα... μούτρα του, μπροστά στους εκπροσώπους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, αλλά και του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, οπότε θα έπρεπε να βρει μια δικαιολογία για απεμπλοκή. Καλοδεχούμενη η πρόταση Χατζηδάκη για τη συζήτηση, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα... πάρει και θέλει γενικώς να γίνει μια συζήτηση για την ακρίβεια και τη φορολογία!

Μετά τα παραπάνω, ο Κασσελάκης είναι προφανές ότι δεν έχει άλλον δρόμο από το να επιστρέψει στον γνωστό δρόμο του... TikTok! Θα υπόσχεται όποια... παπάτζα του έρθει στο μυαλό, θα λέει ψέματα, θα γίνεται ολοένα και περισσότερο φαιδρός και στο τέλος θα υβρίζει τον Μητσοτάκη. Και όσο θα χάνει έδαφος έχοντας απέναντι του και τους αντι-Κασσελακικούς, τόσο πιο θρασύς θα γίνεται. Και όχι μόνο αυτό. Έχει εκνευριστεί και... μοιράζει κάθε μέρα απολύσεις. "Έφαγε" Θεοχαρόπουλο, ξάδελφο Τσίπρα και ετοιμάζεται να στείλει... αδιάβαστους πολλούς ακόμη. Με την τακτική που έχει επιλέξει δεν πρόκειται να έχει όφελος και είναι εξαιρετικά πιθανό έως σίγουρο ότι δεν έχει λάβει και το μήνυμα της τελευταίας κάλπης.

Η δημιουργία ενός κόμματος... ιδιωτικής χρήσης, τα ψέματα του, ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του και η πλήρης αναξιοπιστία του, δύσκολα θα τον θέσουν σε τροχιά εξουσίας. Όταν έρχεται η ώρα της αλήθειας, ο ΣΥΡΙΖΑ το βάζει στο πόδια και αυτό δεν ενισχύει κανέναν άλλον πλην του Μητσοτάκη. Το ίδιο συμβαίνει και στο ΠΑΣΟΚ, όπου αναζητείται νέος αρχηγός, για να διαχειριστεί το... τίποτα στην υπόθεση της... ενωμένης κεντροαριστεράς! Και εις άλλα με υγεία...