Τετάρτη
25 Σεπτεμβρίου 2024

Η Λινού έστειλε δεύτερο εξώδικο στον Πολάκη: «Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο»

Παρασκήνιο

Αποστέλλοντας το μήνυμα ότι «πάμε μέχρι τέλους λοιπόν, ενάντια σε όσους με ύβρεις, συκοφαντίες και ανυπόστατες κατηγορίες πλήττουν τελικά τους ευάλωτους συμπολίτες μας», η Αθηνά Λινού γνωστοποίησε ότι έστειλε και δεύτερο εξώδικο στον Παύλο Πολάκη έπειτα από αυτό του Αυγούστου, αν και δεν τον κατονομάζει. Επιπλέον, προανήγγειλε πως θα ακολουθήσουν αγωγές για τις συκοφαντικές επιθέσεις που δέχεται.

«Όπως είχα δεσμευτεί, όλες οι αναγκαίες νομικές ενέργειες για να αντιμετωπιστούν οι συκοφαντικές επιθέσεις προς το πρόσωπό μου έχουν ξεκινήσει. Παραδόθηκε ήδη το δεύτερο εξώδικο και θα ακολουθήσουν οι αγωγές. Καμία λέξη, κανένα υπονοούμενο δεν θα μείνει αναπάντητο και η αλήθεια θα φανεί στα δικαστήρια», σημείωσε αρχικά στη δήλωση που εξέδωσε.

«Μέχρι τέλους λοιπόν, ενάντια σε όσους με ύβρεις, συκοφαντίες και ανυπόστατες κατηγορίες πλήττουν τελικά τους ευάλωτους συμπολίτες μας –και κατά κύριο λόγο τα παιδιά που έχουν ανάγκη– για μικροπολιτικούς και επικοινωνιακούς σκοπούς. Γιατί αυτήν την υποχρέωση έχω ως ιατρός, καθηγήτρια, βουλευτής και ευσυνείδητος πολίτης πάνω από όλα», κατέληξε η κυρία Λινού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιώργος Τσίπρας κατά Κασσελάκη: «Πορεύτηκε ως κοινός τυχοδιώκτης και πολιτικός απατεώνας – Δεν πιστεύει λέξη απ’ όσα λέει»

Ο Γιώργος Τσίπρας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτής, εξαπολύει σφοδρή κριτική κατά του Στέφανου Κασσελάκη με άρθρο του που δημοσιεύθηκε στην «Εφημερίδα ...

Φόρτωση άρθρων...