Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Η πολιτική σταθερότητα και οι «χρυσές χορηγίες» του ΣΥΡΙΖΑ και του Πολάκη στον Μητσοτάκη

Παρασκήνιο

Η πολιτική σταθερότητα που υπάρχει από το 2019 στην Ελλάδα και αναμένεται να φτάσει τουλάχιστον έως το 2027, είναι προϊόν της συριζαίικης διακυβέρνησης και της εγκαθίδρυσης ενός μοντέλου χυδαίου "Πολακισμού", τα οποία λειτούργησαν αποτρεπτικά για το εκλογικό σώμα, ευνοώντας ξεκάθαρα τη σημερινή κυβέρνηση.

Η διαγραφή του Πολάκη από τον Κασσελάκη, λόγω προσβολής μιας εξαιρετικής επιστήμονος και συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, άργησε πολύ. Θα έπρεπε να είχε γίνει προ πολλών ετών, με αφορμή έργα και ημέρες του ξεδιάντροπου και χυδαίου Κρητικού τραμπούκου. Και ευτυχώς που άργησε!

Γράφει ο Λουκάς Γεωργιάδης

"Ο χυδαίος ζήτουλας προσοχής μέσω ύβρεων", όπως ευστόχως επεσήμανε χθες ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, μετά την απαξιωτική συμπεριφορά του... μπακαλόμαγκα εις βάρος μιας εργαζόμενης μέσα στον ιερό χώρο της Βουλής, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τον... ανεξαρτητοποίησε, καθώς βλέπει ότι ένας πλήρως ανεξέλεγκτος Πολάκης, θα του προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά, από αυτήν που έχει ήδη υποστεί. Η εποχή του χυδαίου Πολακισμού (2015-2019) και η φασιστοκομμουνιστική αντίληψη που εκφράζει, έδωσαν ηχηρό ράπισμα στον ΣΥΡΙΖΑ το 2019.

Πέρυσι, δύο ημέρες πριν την τραγωδία των Τεμπών, ο Πολάκης είχε προχωρήσει σε μια άκρως προσβλητική ανάρτηση στο Facebook και ο Τσίπρας ετοιμαζόταν να τον διαγράψει. Δεν το έκανε γιατί τον πρόλαβαν οι τραγικές εξελίξεις λόγω του σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Αν τον είχε διαγράψει, ίσως είχε καλύτερη τύχη στις περυσινές εθνικές εκλογές, όπου ο κόσμος ψήφισε για να στείλει στα... αζήτητα της ιστορίας τον ΣΥΡΙΖΑ των Τσιπροπολάκηδων!

Βέβαια, ουδείς μπορεί να συσχετίσει τη συμπεριφορά ενός... αγριμιού από την Κρήτη με τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του Τσίπρα. Όμως, ο Τσίπρας τον ανεχόταν, γιατί αποτελούσε τη φωνή του. Είχε την πλήρη ευθύνη για τη συνεχιζόμενη ανοχή που επιδείκνυε στο... βρωμόστομα και τις πράξεις του χυδαίου Κρητικού πολιτικάντη! Έλεγε αυτά που δεν μπορούσε ο ίδιος να ξεστομίσει.

Με βάση τα παραπάνω, αν ο Μητσοτάκης χρωστάει μια φορά χάρη στον Τσίπρα που... άδειασε τη γωνιά από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τότε χρωστάει την απόλυτη ευγνωμοσύνη στον Πολάκη! Ο Πολάκης αποτελεί... εθνικό κεφάλαιο!

Η συμπεριφορά αυτού του τύπου μέσα σε ένα κόμμα με χαρακτηριστικά... Καμόρας, έβαλαν τη βάση για να υπάρξει μακροχρόνια πολιτική σταθερότητα στον τόπο. Η θλιβερή διακυβέρνηση του... Τσιπροκαμμενοπολακισμού ήταν ο μεγάλος "χορηγός" της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Ο κόσμος έστειλε τον ΣΥΡΙΖΑ εκεί που έπρεπε, ενώ υπό την καθοδήγηση του νέου αρχηγού του έχει... περιθώριο περαιτέρω απαξίωσης έως και εξαϋλωσης!

Ο Μητσοτάκης έχει καταφέρει να αδρανοποιήσει το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και να καταστήσει την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, συνώνυμο με τις θεατρικές επιθεωρήσεις του... Μάρκου Σεφερλή! Αυτό συνιστά "θείο δώρο" για τη χώρα. Ας σκεφτούμε μόνο τα άλματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στη χώρα και την τεράστια... συνεισφορά των "Τσιπροπολάκηδων" στην πολιτική σταθερότητα. Η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ, του Τσίπρα, του Πολλάκη και των λοιπών συντρόφων, αποτέλεσε φόβητρο για τους πολίτες.

Ο "χυδαίος ζήτουλας προσοχής μέσω ύβρεων" διαδραμάτισε ουσιαστικά ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Απαξίωσε τον χώρο του και έστρεψε του πολίτες αλλού. Ακόμη και η πολύ καθυστερημένη διαγραφή του αχαρακτήριστου Κρητικού, αποτελεί αυτή τη στιγμή μεγάλο asset για τη χώρα. Έχει κάνει ήδη τη μεγάλη ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δύσκολα θα μαζευτεί. Και όσο μεγαλύτερη είναι η ζημιά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόσο μεγαλύτερη θα είναι στο σύνολο της Κεντροαριστεράς των "λεφτόδεντρων", των ονειρώξεων και των φαντασιώσεων.

Μετά απ΄ όλα αυτά, ο Μητσοτάκης μπορεί να πανηγυρίζει για τους "χρυσούς χορηγούς" του και να πίνει νερό στο όνομα τους! Αρκεί να μην υποτιμήσει όσα συμβαίνουν δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας και τα οποία είναι εξίσου σημαντικά, αν θέλουμε να μιλάμε για συνέχιση της οικονομικής ανάκαμψης της χώρας με ταυτόχρονη πολιτική σταθερότητα πέραν του 2027...

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Ποιες εισηγήσεις του πέρασαν και ποιες όχι για τις αλλαγές στο καταστατικό

Στη μαραθώνια συνεδρίαση της Επιτροπής Καταστατικού, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, η πλειοψηφία του οργάνου αποφάσισε ποιες προτάσεις θα «προχωρήσουν» κ...

Κεχαγιά: Υπάρχει πιθανότητα να οδηγηθούμε σε Πρόταση Μομφής ενδεχομένως από τον Πολάκη

Τη στήριξή της στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη επανέλαβε η Βούλα Κεχαγιά και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διοικήσει και να έχει τον έλεγχο του κόμματος. Η Βούλα Κ...

Φόρτωση άρθρων...