Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Κασσελάκης για την πισίνα του: «Η κοινωνία στις Σπέτσες ξέρει καλά και είναι εξοργισμένη με την κυβέρνηση»

Τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για την πισίνα του στις Σπέτσες και τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκήνιο

Το ΕΣΥ και ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο επίκεντρο ραδιοφωνικής συνέντευξη που παραχώρησε ο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης την Παρασκευή. Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από μνημόνια. Οι όποιες διαφωνίες μου με τον προκάτοχο μου αφορούν το τελευταίο διάστημα, όχι τη διαχείριση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα».

Στο σημείο αυτό μάλιστα ανέφερε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ ονομαστικά τη συμβολή του Παύλου Πολάκη, ως αναπληρωτή υπουργού Υγείας, για το μεγάλο έργο στον τομέα του και για την νοσοκομειακή κάλυψη των ανασφάλιστων, προσπερνώντας ερώτηση για τη πρόσφατη διαγραφή του από την Κ.Ο. του κόμματος.

Για το εξοχικό στις Σπέτσες

Για την περίφημη πισίνα στο εξοχικό του, αφού επανέλαβε ότι έχει βάθος 1.20 μ., μίλησε για υποκρισία της ΝΔ να μιλά τη στιγμή που χρωστάει μισό δισ. ευρώ. Και πρόσθεσε: «Η κοινωνία στις Σπέτσες ξέρει καλά και είναι εξοργισμένη από την κοροϊδία της κυβέρνησης».

Για το πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές

Αναφερόμενος στο πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές, έκανε λόγο για «απαράδεκτη έρευνα», τονίζοντας πως δεν γίνεται «τέτοια έρευνα να καταλήγει σε τέτοιο σημείο χωρίς σκοπιμότητα» και ότι «προσβάλλει τη νοημοσύνη του κόσμου» και αποτελεί «πλήγμα για τη δημοκρατία».

Για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Ερωτηθείς για το ζήτημα με τα μέσα ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως «τον έχει απασχολήσει πολλούς μήνες» και ότι «συμπάσχει με τους εργαζόμενους», προσθέτοντας ότι το σχέδιο που παρουσίασαν δεν ήταν βιώσιμο. Σημείωσε, δε, ότι η «ειρωνεία» που δέχεται από τη ΝΔ όσον αφορά στις διακοπές του είναι «υποκριτική», καθώς ο λόγος που έχουν φτάσει εκεί τα πράγματα είναι ότι «υπηρετεί τη διαφάνεια». Κάτι που όπως είπε δεν κάνει η ΝΔ, καθώς δεν παρουσιάζει τους όρους ρύθμισης του χρέους της. «Αν η Ελλάδα είχε τη ρύθμιση χρέους της ΝΔ δεν θα είχαμε κανένα μνημόνιο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σπίρτζης: Αν κερδίσει ο Κασσελάκης θα κάτσει μόνος του - Ζούμε μια κακή κωμωδία 11 μήνες

Ο Χρήστος Σπίρτζης, βρέθηκε στην εκπομπή «Σήμερα» και μιλά για τον εμφύλιο του ΣΥΡΙΖΑ, το ενδεχόμενο επανεκλογής του Στέφανου Κασσελάκη και σχολιάζει τα όσα διαδραματίζονται τον τε...

Η σημασία του χαρτοφυλακίου που αναλαμβάνει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Ο προσφάτως εκλεγμένος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας είναι από χθες ο νέος Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού, γεγονός που ισοδυναμεί με αναβά...

Φόρτωση άρθρων...