Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Κεχαγιά: Υπάρχει πιθανότητα να οδηγηθούμε σε Πρόταση Μομφής ενδεχομένως από τον Πολάκη

Παρασκήνιο

Τη στήριξή της στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη επανέλαβε η Βούλα Κεχαγιά και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διοικήσει και να έχει τον έλεγχο του κόμματος.

Η Βούλα Κεχαγιά σχολίασε τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με την εσωστρέφεια στην Κουμουνδούρου να γιγαντώνεται, ακόμη και μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Βούλα Κεχαγιά δεν απέκρυψε το ενδεχόμενο Πρότασης Μομφής από τον Παύλο Πολάκη, η οποία μιλώντας στο «Live News» στο MEGA, τόνισε ότι «δεν κάνουμε προσπάθεια να κρύψουμε το πρόβλημα», με τον δρόμο για την Κεντρική Επιτροπή να είναι στρωμένος με «αγκάθια».

Συγκεκριμένα, η Βούλα Κεχαγιά δήλωσε ότι «ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προσπαθεί να τα κρύψει κάτω από το χαλί αλλά τα συζητά και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις. Με βάση όσα ακούστηκαν στην Πολιτική Γραμματεία υπάρχει πιθανότητα να οδηγηθούμε σε πρόταση μομφής, ενδεχομένως από τον κ. Πολάκη. Δεν μπορώ να προϊδεάσω αν θα κατατεθεί μία κοινή πρόταση από την ομάδα των "87" γιατί και οι ίδιοι έχουν ζητήσει εσωκομματικές κάλπες. Έως τώρα διαφορετική πολιτική πρόταση από πόσους έχουν αντιρρήσεις, δεν έχει κατατεθεί. Στο δημόσιο λόγο δεν ακούγεται πως υπάρχει άλλη γραμμή».

Κεχαγιά: Ο Κασσελάκης έχει πει πως δε θέλει να ταλαιπωρήσει τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ

Απαντώντας στο εάν ο Στέφανος Κασσελάκης θα ανοίξει το ζήτημα των εσωκομματικών καλπών είπε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως δεν θα ανοίξει το θέμα.

«Το είπε ξεκάθαρα δια της σιωπής του. Ο κ. Κασσελάκης έχει πει πως δε θέλει να ταλαιπωρήσει τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και όλα πρέπει να γίνουν καταστατικά και θεσμικά».

Ενώ στην περίπτωση που γίνει η πρόταση μομφής, είπε: «Πρέπει να έχουμε μπροστά μας όλα τα δεδομένα. Θέλουμε να έχουμε όλη την εικόνα του παζλ. Ο κ. Κασσελάκης έχει πει πως θεσμικά, όποιος θέλει μπορεί να θέσει ζητήματα εκπροσώπησης. Πρέπει να τα δούμε όλα βήμα βήμα. Να είστε σίγουροι πως ο πάρεδρος θα αξιολογήσει όλα τα δεδομένα».

«Η κρίση μπορεί να ξεπεραστεί και ο κ. Κασσελάκης μπορεί να διοικήσει το κόμμα και να έχει τον έλεγχο του κόμματος. Το θέμα είναι όλοι να αποφασίσουμε πως θέλουμε να συνεχίσουμε στον ΣΥΡΙΖΑ. Η ηγεσία του κόμματος ξέρει πότε να λαμβάνει αποφάσεις και ξέρει πως πρέπει να λειτουργεί με ενωτικό τρόπο», κατέληξε η Βούλα Κεχαγιά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χάρης Δούκας: Παντρεύεται τη σύντροφό του «με παπά και με κουμπάρο» - Πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, αποκάλυψε πως έχει προγραμματίσει τον θρησκευτικό του γάμο για μετά τις εσωκομματικές εκλογές. Καλεσμένος στη...

Μωραΐτης κατά Φάμελλου: «Ήξερε ότι είχαν προβλήματα και τα αποκάλυψε μόλις έχασε τη θέση του»

Με μια αιχμηρή ανάρτηση, ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης και υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, ασκεί έντονη κριτική στον Σωκράτη Φάμελλο, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για τ...

Φόρτωση άρθρων...