Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Κόντρα Γεωργιάδη - Κεχαγιά για την επιστροφή Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Μια σκληρή κόντρα μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της Βούλας Κεχαγιά πυροδότησε η επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το πρωί της Τετάρτης (04/09/2024).

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ερωτηθείς σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι χθες η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, κυρία Κεχαγιά, εκτέθηκε, αφού διέψευδε ενδεχόμενο επιστροφής του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, λίγη ώρα πριν πάει η επιστολή του Νίκου Παππά στον πρόεδρο της Βουλής.

«Την εξέθεσαν, θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί», είπε ο κ. Γεωργιάδης, τονίζοντας πάντως πως η κυρία Κεχαγιά είναι πολύ σοβαρή, με μεγάλη καριέρα στη δημοσιογραφία.

Αυτή του η δήλωση προκάλεσε την παρέμβαση της Βούλας Κεχαγιά στον αέρα της εκπομπής: «Άκουσα με έκπληξη τον υπουργό "διάλυσης της Υγείας" να ισχυρίζεται ψευδώς ότι εγώ είπα πως ο Πολάκης δεν θα επιστρέψει στην ΚΟ. Επειδή ασχολείται περισσότερο με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι με την Υγεία, να βρει πού το είπα αυτό». Η κυρία Κεχαγιά απέδωσε σχετικά δημοσιεύματα σε «σπέκουλα φιλοκυβερνητικών μέσων».

«Αν έχω κάνει τέτοια δήλωση, θα βγω δημοσίως να ζητήσω συγγνώμη», είπε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πάντως επέμεινε λέγοντας: «Αν τα έχετε πει, να παραιτηθείτε σήμερα. Εάν δεν τα έχετε πει, θα ζητήσω εγώ συγγνώμη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Στον «αέρα» συνέδριο και εκλογές - «Πάγωσαν» λογαριασμοί εξαιτίας χρεών, απλήρωτοι οι εργαζόμενοι από τον Αύγουστο

Σοβαρή οικονομική κρίση πλήττει τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς οι λογαριασμοί του κόμματος έχουν μπλοκαριστεί, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για οφειλή άνω των 200.000 ευρώ προς προμηθευτή ...

ΣΥΡΙΖΑ: Η «αποκαθήλωση» του Κασσελάκη και από την ιστοσελίδα του κόμματος (εικόνα)

Ο έκπτωτος Κασσελάκης, ο οποίος ετοιμάζεται να θέσει ξανά υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει πια ούτε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος. Ειδικότερα, όπως ανα...

Φόρτωση άρθρων...