Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Ξεκίνησε στο Ζάππειο το διήμερο φεστιβάλ για τα 48 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ - Επαιξε μπάσκετ ο Ανδρουλάκης (Βίντεο και φωτογραφίες)

Παρασκήνιο
Tags: ΠΑΣΟΚ

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής οι διήμεροι εορτασμοί για τη συμπλήρωση 48 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Νωρίτερα εφτασε στο Ζάππειο και ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος έπαιξε μπάσκετ αλλά και πινγκ πονγκ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης παίζει μπάσκετ στο Ζάππειο!

Ακολούθως ξεναγήθηκε στους χώρους του αθλητισμού, παρακολούθησε επίδειξη παρκουρ από πρωταθλητές του είδους αλλά και μαθήματα αυτοάμυνας κ.α. Μάλιστα ο κ. Ανδρουλάκης κοιτώντας τους καλλιτέχνες του γκράφιτι σχολίασε πως «ο ηλιος του ΠΑΣΟΚ επέστρεψε».

IMG_8701

IMG_8704

Το ΠΑΣΟΚ φέτος εορτάζει με διήμερο φεστιβάλ με αθλητικές δραστηριότητες, μουσική, αλλά και θεματικά τραπέζια που αφορούν την κοινωνία και την οικονομία.

Στο αίθριο του Ζαππείου πραγματοποιήθηκε θεματικό τραπέζι διαλόγου για την εργασιακή επισφάλεια των νέων με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών, νομικών, εκπροσώπων της ΓΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ. Σε παρέμβαση του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι «είμαστε εδώ για να αγκαλιάσουμε τις αγωνίες, όχι μόνο της νέας γενιάς, αλλά όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων, γιατί όλοι κωπηλατούμε στο ίδιο καράβι. Και πρέπει όλες οι γενιές να δώσουν μία μάχη με τη φωνή της λογικής και της αξιοπρέπειας. Τα προβλήματα όσο αφήνουμε το χρόνο να περνά, τόσο διογκώνονται και οι όποιες λύσεις θα είναι πολύ δυσκολότερες με αυτές που έχουμε σήμερα στο τραπέζι των αποφάσεων. Και ας θυμηθούμε πώς ξεκίνησε η χιλιετηρίδα που ζούμε σήμερα. Είχαμε πολλές επιλογές στο τραπέζι και κάναμε όλα τα λάθη που μας οδήγησαν στο μνημόνιο παρόλο, που κάποιοι σήμερα συνεχίζουν να κάνουν τους Πόντιους Πιλάτους».

σαππεοι

Ακολούθησε ανοιχτό εργαστήριο για την ψηφιακή καινοτομία και την start up επιχειρηματικότητα. Σε ειδικό περίπτερο οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ενημερώθηκαν για την ψηφιακή πύλη digitalsociety.gr , που αποτελεί το φόρουμ διαβούλευσης του προγράμματος του Κινήματος. 

Ζαππιο1

Στο αίθριο του Ζαππείου φιλοξενείται έκθεση φωτογραφικών ντοκουμέντων αφιερωμένη στον ιστορικό ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου, τους σταθμούς στην άρρηκτα συνδεδεμένη ιστορία του Κινήματος και της χώρας καθώς και την αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη με έμφαση στο όραμα της για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

πασοκ1

Η πρώτη μέρα του φεστιβάλ έκλεισε με stand up comedy από ταλαντούχους ηθοποιούς και ακολούθησε πάρτι με μουσική για μικρούς και μεγάλους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η χιουμοριστική ανάρτηση του Παπαστεργίου – Η φωτογραφία που πάντα ήθελε να βγάλει

Μια φωτογραφία που πάντα ήθελε να βγάλει έβγαλε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης σ...

Tο διπλό κέρδος του Μητσοτάκη, η τριχοτόμηση του ΠΑΣΟΚ και ο ημι-διαλυμένος ΣΥΡΙΖΑ

Σημαντικά και άκρως ενδιαφέροντα είναι τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας. Όλες δείχνουν μια ανάκαμψη της Νέας Δημοκρατίας ως α...

ΣΥΡΙΖΑ: Διχασμένος και στη Διάσκεψη των Προέδρων

Ακόμα και στη Διάσκεψη Προέδρων στη Βουλή εμφανίστηκε διχασμένος ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε ο ορισμός νέου επικεφαλής στον Συνήγορο του Πολίτη. Πληροφορίες αναφέρουν ...

Φόρτωση άρθρων...