Πέμπτη
24 Οκτωβρίου 2024

Κύκλοι των «87»: «Ο έκπτωτος πρόεδρος κινείται πλέον ανοιχτά αντιπαραθετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Πολιτική

Συνεχίζεται ο εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς οι «87» άφησαν νέες αιχμές κατά του έκπτωτου προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη. Κύκλοι των «87» κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη για «έτοιμο το ΙΧ κόμμα» που κινείται «ανταγωνιστικά» προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

«O Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει να αυτοπαρουσιάζεται ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αρνούμενος να αποδεχθεί τη δημοκρατική, ξεκάθαρη και καταστατικά άψογη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την άρση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του. Επαναλαμβάνοντας, μάλιστα, τα ψεύδη περί μιας ΚΕ που δήθεν εκλέχθηκε από το σώμα του 2019. Μία Κεντρική Επιτροπή που για τον κύριο Κασσελάκη ήταν απολύτως νομιμοποιημένη αρχές Σεπτεμβρίου και την καλούσε να κάνει πρόταση μομφής και μόλις υπήρξε άρση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του, άρχισε να την προσβάλλει, όπως και όλα τα όργανα του κόμματος», σημειώνουν οι εν λόγω κύκλοι.

«Τέτοια είναι η δυσανεξία του για τις συλλογικές διαδικασίες, που αμφισβητεί τη δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα που διαχρονικά έχει δώσει αγώνες για δημοκρατία στη χώρα, επειδή δεν του αρέσουν τα αποτελέσματά τους. Ταυτόχρονα, δηλώνει με θρασύτητα ότι κανένας δεν είναι υποψήφιος πρόεδρος, επειδή δεν είναι ο ίδιος!», προσθέτουν κύκλοι των «87».

«Στη Δημοκρατία υπάρχουν κανόνες, πλειοψηφίες, μειοψηφίες και αποτελέσματα συλλογικών διαδικασιών τα οποία δεν θέλει να αποδεχθεί ο Στέφανος Κασσελάκης. Αυτό έκανε με την Κεντρική Επιτροπή, αυτό προαναγγέλλει ότι θα κάνει και με το Συνέδριο αν δεν του αρέσουν τα αποτελέσματα αφήνοντας πρωτοφανή και απαράδεκτα υπονοούμενα ότι θα γίνει νοθεία στις εκλογές των συνέδρων, από την Επιτροπή Νομιμοποίησης», συνεχίζουν οι ίδιοι κύκλοι, σχολιάζοντας ότι «έφτασε μάλιστα στο σημείο να κατηγορεί όσους του ασκούν κριτική για “δεκανίκια” του Μητσοτάκη». «Και το έκανε αυτό ο -κατά δήλωση του διευθυντή του- παρ’ ολίγον υπουργός του Μητσοτάκη, απέναντι σε στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που δίνουν επί χρόνια αγώνες απέναντι στο καθεστώς Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία», συμπληρώνουν κύκλοι των «87».

«Όλα αυτά, φυσικά, δεν τα κάνει επειδή, δήθεν, μάχεται για την Αριστερά, τη Δημοκρατία και τα δικαιώματα των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αλλά γιατί έχει έτοιμο το ΙΧ κόμμα του, με πολυτελή γραφεία και ιστοσελίδα η οποία είναι παραπλανητική με το όνομα ΣΥΡΙΖΑ, και ανταγωνιστική του. 

Ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κινείται πλέον ανοιχτά αντιπαραθετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, επιδιδόμενος σε έναν πόλεμο φθοράς, λάσπης και συκοφαντιών. Δεν θα τον ακολουθήσουμε σε αυτόν τον κατήφορο», », καταλήγουν κύκλοι των «87».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απόφαση - σταθμός που βγάζει τις «κουκούλες» από τους ψευδομάρτυρες της σκευωρίας Novartis

«Η Δημοκρατία μας είναι ανθεκτική και η αλήθεια θα λάμψει», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης σχολιάζοντας την απόφαση να ανασταλεί το καθεστώς προστασίας των προστατευόμενων μαρτύρων της ...

Πιερρακάκης για 28η Οκτωβρίου: Να ακολουθήσουμε το δύσκολο δρόμο των προγόνων μας για ένα καλύτερο μέλλον

Με αναφορές στην ένδοξη διαδρομή των προγόνων μας και προτροπή να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον, το μήνυμα του Υπουργού Παιδείας, Θρησκε...

Φόρτωση άρθρων...