Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Μετά το στραπάτσο απο τους συντρόφους ο Κασσελάκης τα έβαλε με το Μητσοτάκη - "Είναι αντιγραφέας..."

Παρασκήνιο

Τις δικές μου τακτικές αντιγράφει ο πρωθυπουργός, γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ.

Όπως γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, χθες είχε επισκεφτεί απροειδοποίητα πόλεις στην Πελοπόννησο και την Αττική και σήμερα βλέπει τον πρωθυπουργό να κάνει μια απροειδοποίητη επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ.

Ο κ. Μητσοτάκης «μιλάει σε αυτήν τη φάση καλύτερα ελληνικά από μένα. Αντιγραφέας, αλλά ας τα λέει τουλάχιστον με δικά του λόγια», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

stefanos

Στην ανάρτησή του γράφει:

«Χθες πήγα απροειδοποίητα σε Μεγαλόπολη, Καλαμάτα, Σπάρτη, Τρίπολη, Χαϊδάρι, Αιγάλεω μέσα σε λίγες ώρες. Γιατί -όπως σας έχω πει από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε- έχω αδιαμεσολάβητη επικοινωνία μαζί σας.

» Σήμερα ο Πρωθυπουργός επισκέφτηκε απροειδοποίητα σουπερμάρκετ (ελπίζω να είδε το έργο του στις τιμές με τα μάτια του).

» Και μίλησε με… απλούς πολίτες (οι οποίοι αυθορμήτως τον υποδέχτηκαν με κόρνες) γιατί θέλει, λέει, να έχει «αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τον κόσμο»!

» Μιλάει σε αυτήν τη φάση καλύτερα ελληνικά από μένα. Αντιγραφέας, αλλά ας τα λέει τουλάχιστον με δικά του λόγια».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Μάχη χαρακωμάτων μέχρι το έκτακτο συνέδριο - Αντίστροφη μέτρηση για την «εξαΰλωση» του κόμματος

«Έκτακτο συνέδριο με εκλογή νέων συνέδρων» αποφάσισε, μεταξύ άλλων εξόχως αποκαλυπτικών μέτρων περιορισμού της πρόσβασης Κασσελάκη στον κομματικό μηχανισμό και στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ,...

Φόρτωση άρθρων...