Τις δικές μου τακτικές αντιγράφει ο πρωθυπουργός, γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ.

Όπως γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, χθες είχε επισκεφτεί απροειδοποίητα πόλεις στην Πελοπόννησο και την Αττική και σήμερα βλέπει τον πρωθυπουργό να κάνει μια απροειδοποίητη επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ.

Ο κ. Μητσοτάκης «μιλάει σε αυτήν τη φάση καλύτερα ελληνικά από μένα. Αντιγραφέας, αλλά ας τα λέει τουλάχιστον με δικά του λόγια», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανάρτησή του γράφει:

«Χθες πήγα απροειδοποίητα σε Μεγαλόπολη, Καλαμάτα, Σπάρτη, Τρίπολη, Χαϊδάρι, Αιγάλεω μέσα σε λίγες ώρες. Γιατί -όπως σας έχω πει από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε- έχω αδιαμεσολάβητη επικοινωνία μαζί σας.

» Σήμερα ο Πρωθυπουργός επισκέφτηκε απροειδοποίητα σουπερμάρκετ (ελπίζω να είδε το έργο του στις τιμές με τα μάτια του).

» Και μίλησε με… απλούς πολίτες (οι οποίοι αυθορμήτως τον υποδέχτηκαν με κόρνες) γιατί θέλει, λέει, να έχει «αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τον κόσμο»!

» Μιλάει σε αυτήν τη φάση καλύτερα ελληνικά από μένα. Αντιγραφέας, αλλά ας τα λέει τουλάχιστον με δικά του λόγια».