Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

ΝΔ: Συνήγορος του Κ. Βαξεβάνη ο ΣΥΡΙΖΑ - Αμφισβητεί τη Δικαιοσύνη

Παρασκήνιο

Για μέγιστο θεσμικό ατόπημα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την στάση που κρατά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση Novartis.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει:

«Ο κ. Βαξεβάνης κλήθηκε για απολογία ελεγχόμενος για βαρύτατα αδικήματα από τον Άρειο Πάγο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει από την αρχή το ρόλο του συνηγόρου του. Διαπράττει μέγιστο θεσμικό ατόπημα όταν προκειμένου να καλύψει τον κ. Βαξεβάνη αμφισβητεί την ανεξαρτησία του Ανώτατου Δικαστηρίου της Χώρας.

Και ποιον υπερασπίζεται; Τον κ. Βαξεβάνη που το πρωί επιτέθηκε στην ανακρίτρια πριν την απολογία του και στη συνέχεια πανηγύριζε ότι έσπασε το “δημοσιογραφικό του απόρρητο” που μέχρι σήμερα προστάτευε γιατί δεν του το επέτρεπε η ηθική του. Τι να σχολιάσει κανείς…»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η χιουμοριστική ανάρτηση του Παπαστεργίου – Η φωτογραφία που πάντα ήθελε να βγάλει

Μια φωτογραφία που πάντα ήθελε να βγάλει έβγαλε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης σ...

ΣΥΡΙΖΑ: Η «αποκαθήλωση» του Κασσελάκη και από την ιστοσελίδα του κόμματος (εικόνα)

Ο έκπτωτος Κασσελάκης, ο οποίος ετοιμάζεται να θέσει ξανά υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει πια ούτε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος. Ειδικότερα, όπως ανα...

Φόρτωση άρθρων...