Τετάρτη
16 Οκτωβρίου 2024

Νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή και Σαμαρά στα βραβεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Άλλη μια κοινή εμφάνιση των δύο πρώην προέδρων της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργών, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά καταγράφεται απόψε αυτή τη φορά στα Βραβεία “Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας” από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Πρώτος έφτασε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο Αντώνης Σαμαράς με τον Κώστα Καραμανλή να φτάνει περίπου μισή ώρα αργότερα.

Μάλιστα οι δύο πρώην πρωθυπουργοί είχαν και θερμή χειραψία μόλις αφήχθησαν στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Ανάμεσα σε όσους βραβεύτηκαν είναι αθλητές που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Conference League και η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την Euroleague, ενώ βραβεύτηκε και μία μαθήτρια που πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, ως παράδειγμα αριστείας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη σαρωτική νίκη στις εσωκομματικές εκλογές.

Παρόντες επίσης ήταν και ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, η Όλγα Γεροβασίλη, ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Παναγιώτης Δουδωνής από το ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Κουμουνδούρου συναντήθηκαν Κασσελάκης και Πολάκης – Το ραντεβού των υποψηφίων προέδρων ήταν τελικά για δύο

Περίπου μισή ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Παύλου Πολάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εσωκομματικών εκλογών. Η συνάντηση είχε ξεκινήσει ως «σύσκεψη»...

Καρανίκας: "Είστε ομοφοβικοί" και άλλα 33 επίθετα κατά της Κ.Ε. για τον αποκλεισμό Κασσελάκη

Με 34 κοσμητικά επίθετα «στόλισε» ο Νίκος Καρανίκας τα 138 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από τις εσωκομματικές εκλογές του κόμμα...

Φόρτωση άρθρων...