Άλλη μια κοινή εμφάνιση των δύο πρώην προέδρων της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργών, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά καταγράφεται απόψε αυτή τη φορά στα Βραβεία “Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας” από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Πρώτος έφτασε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο Αντώνης Σαμαράς με τον Κώστα Καραμανλή να φτάνει περίπου μισή ώρα αργότερα.

Μάλιστα οι δύο πρώην πρωθυπουργοί είχαν και θερμή χειραψία μόλις αφήχθησαν στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Ανάμεσα σε όσους βραβεύτηκαν είναι αθλητές που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Conference League και η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την Euroleague, ενώ βραβεύτηκε και μία μαθήτρια που πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, ως παράδειγμα αριστείας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη σαρωτική νίκη στις εσωκομματικές εκλογές.

Παρόντες επίσης ήταν και ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, η Όλγα Γεροβασίλη, ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Παναγιώτης Δουδωνής από το ΠΑΣΟΚ.