Τετάρτη
03 Ιουλίου 2024

Νέο σόου Κασσελάκη στον Λιάγκα: Ο γάμος, η φέτα και το πόθεν έσχες πριν τις Ευρωεκλογές

Μια νέα συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου μίλησε τόσο για το γάμο του όσο και το πόθεν έσχες του.

Η συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα δόθηκε στις Σπέτσες. Σημειώνεται ότι μόλις χθες ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε το σπίτι του στις Σπέτσες στον παρουσιαστή. Σήμερα η νέα συνέντευξη δόθηκε με φόντο ένα ειδυλλιακό τοπίο σε εστιατόριο στις Σπέτσες.

O ίδιος σημείωσε ότι είναι λυπηρό που διέρρευσε το προσκλητήριο για το γάμο του και αποκάλυψε ότι θα είναι καλεσμένοι περίπου 150 άτομα, οι περισσότεροι φίλοι του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ από το εξωτερικό.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως τελικά το πόθεν έσχες του θα το καταθέσει πριν από τις Ευρωεκλογές.

Αναφέρθηκε και στις τιμές της φέτας και του ψωμιού ο ίδιος σημείωσε πως πηγαίνει μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ στο σουπερμάρκετ γιατί γι’ αυτούς «είναι μια παύση από την καθημερινότητα».

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αν ξέρει πως έχει το ψωμί ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Φυσικά και ξέρω. Ειδικά στην Αμερική που πήγαινα καθημερινά για ψωμί, ξέρω». Όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει πόσο έχει στην Ελλάδα ο ίδιος απάντησε: «Ε; Πόσο να ‘χει; Ένα ευρώ;».

«Να μας πει ο φίλτατος πρωθυπουργός που ψωνίζει τη φέτα, να πάω κι εγώ» σημείωσε.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Mark my words είμαι ο μεγαλύτερο outsider που έχει περάσει ποτέ που έχει περάσει από την πολιτική σκηνή της χώρας και δεν πρόκειται να το χάσω αυτό». Τόνισε πως στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει αυτοδυναμία.

Αναφέρθηκε και στο τσαντάκι με τα ξυριστικά που πήρε όταν πήγε φαντάρος και ανέφερε πως το κράτος δεν πληρώνει τα ξυριστικά στους φαντάρους, που εύκολα κάνουν 20 ευρώ, αλλά αυτά τα πληρώνει η οικογένεια.

Τόνισε πως πιστεύει στο Χριστό και στη θρησκεία λέγοντας, ωστόσο, ότι πιστεύει και στο διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας.

Σε αυτό το σημείο αποφάσισε να φάει λίγη ρέγκα ρωτώντας τον Γιώργο Λιάγκα αν του αρέσει η ρέγκα, κάνοντας εμμέσως μια αναφορά στο πολυτελές γεύμα του συνεργάτη του, Άρη Σπηλιωτόπουλου.

«Δεν σκοπεύω να επιστρέψω στην Αμερική σημείωσε επίσης.

«Δεν λέω ψέματα, απλά δεν λέω όλη την αλήθεια αν δεν θέλω να πω κάτι». Για την εμφάνισή του στο νυχτερινό κέντρο του Κωνσταντίνου Αργυρού σημείωσε πως δεν μετανιώνει λέγοντας πως: «Να πάνε και άλλοι πολιτικοί στα μπουζούκια, είχε πλάκα που μου πέταξαν λουλούδια».

Τόνισε πως «ένα “τζάκι” είχε την ευκαιρία να αλλάξει τη χώρα αλλά απογοήτευσε».

«Αγαπάω πάρα πολύ την Ελλάδα, από μικρό παιδί την αγαπούσα. Αγαπώ περισσότερο τον κόσμο της. Υπάρχει λεβεντιά και φιλότιμο» και σημείωσε πως η Ικαρία είναι παράδειγμα φιλοξενίας και αλληλοβοήθειας. Τόνισε, δε, πως «στην Ικαρία όταν πήγα έγινε πανικός».

Σε ερώτηση ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει αν γίνει πρωθυπουργός απάντησε πως θα προχωρήσει στη κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και των βουλευτικών προνομιών, χαρακτηρίζοντας τα γελοία. Το δεύτερο που θα κάνει είναι να εστιάσει στο εθνικό σύστημα υγείας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βασιλειάδης σε Κασσελάκη: Δεν είναι σωστό να διοικείς ένα κόμμα σαν μονοπρόσωπη ΙΚΕ

Κατηγορηματικός ότι το κείμενο των 87 που υπέγραψε και ο ίδιος, δεν αποτελεί υπονόμευση εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης ο πρώην αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδη...

Γεροβασίλη για Κασσελάκη: «Άνοιξε μόνος του ζήτημα - Κανείς δεν έβαλε θέμα ηγεσίας»

Για τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ και τις αναρτήσεις του Στέφανου Κασσελάκη που δημιουργούν νέες αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος, μίλησε η Όλγα Γεροβασίλη. ...

Φόρτωση άρθρων...