Σαββάτο
12 Οκτωβρίου 2024

Ο Ανδρουλάκης έγινε... ΑΕΛ - Πήγε στο γήπεδο ντυμένος στα "βυσσινί" για τον αγώνα με τον Ηρακλή

Παρασκήνιο

Ντυμένος στα... βυσσινί εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος παρακολούθησε στην AEL FC Arena τον αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ηρακλή.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίστηκε στο γήπεδο μετά το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, ενώ τον υποδέχθηκε ο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης, ο περιφερειάρχης ΘεσσαλίαςΔημήτρης Κουρέτας και ο δήμαρχος ΛαρισαίωνΘανάσης Μαμάκος.

Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε πως ήταν γουρλής για την ΑΕΛ, η οποία κέρδισε τον Ηρακλή με 3-0 , ενώ πείραξε τον περιφερειάρχη που δεν φορούσε φανέλα όπως ο κ. Μαμάκος. Ο ίδιος κάθισε δίπλα από τον κ. Νταβέλη στα επίσημα του AEL FC ARENA, ενώ είχε την ευκαιρία να «παρουσιαστεί» στα βυσσινί κρατώντας της φανέλα της ΑΕΛ.

Δείτε φωτογραφίες

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χ. Δούκας: «Γιώργο, πάμε για Αλλαγή» – Η απάντηση στην ανάρτηση του Γ. Παπανδρέου

«Γιώργο, πάμε για την αλλαγή» έγραψε σε ανάρτησή του ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, σχολιάζοντας την έμμεση υποστήριξη που του παρείχε ο Γιώργος Παπανδρέου. ...

Τέλος του δρόμου για Κασσελάκη, δείχνουν την έξοδο στον Στέφανο «σκέτο» – Το παρασκήνιο της νέας σύγκρουσης

Έναν χρόνο και κάτι μετά την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη και την ανάληψη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο έκπτωτος εδώ και ένα μήνα πρόεδρος, οδεύει ολοταχώς προς τη διαγραφή του από ...

Φόρτωση άρθρων...