Δευτέρα
01 Ιουλίου 2024

Προφητείες Αντώναρου: Κάποιοι έχουν νταλκά να απαλλαγούν από τον Κασσελάκη - Θα φάνε τα μούτρα τους

Παρασκήνιο

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την επιστολή-φωτιά των «87» με στόχο τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά πως «κάποιοι έχουν νταλκά να απαλλαγούν από τον Κασσελάκη», λέγοντας σε επικριτικό τόνο πως πρέπει «να διαχειριστούν μόνοι τους την πίκρα τους», καθώς «είναι προσβολή η στάση τους απέναντι σε όσους ψήφισαν Κασσελάκη» για πρόεδρο του κόμματος.

Σε σχέση με το αν είναι ο Αλέξης Τσίπρας πίσω από αυτήν την κίνηση, είπε πως «αν ήθελε να κάνει δήλωση θα την είχε ήδη κάνει», προσθέτοντας πως «οι αμφισβητίες του Κασσελάκη θα φάνε τα μούτρα τους».

Για την αναστολή της καθημερινής έκδοσης της «Αυγής», ο Ευάγγελος Αντώναρος τόνισε πως «θα πρέπει να εξορθολογιστεί η λειτουργία των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ», λέγοντας πως «σωστά κλείνει το καθημερινό φύλλο, δεν γίνεται να πληρώνονται οι εργαζόμενοι με μαύρα χρήματα, τα οικονομικά του κόμματος είναι συγκεκριμένα αλλά πρέπει να υπάρξει εξορθολογισμός».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η κοινή παρουσία Καραμανλή και Σαμαρά σε παρουσίαση βιβλίου στο Πολεμικό Μουσείο

Στην κοινή εμφάνιση που θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, στο Πολεμικό Μουσείο, είναι στραμμένα τα βλέμματα της γαλάζιας παράτ...

Φόρτωση άρθρων...