Σαββάτο
06 Ιουλίου 2024

O Κασσελάκης άνοιξε το σπίτι του στις Σπέτσες στον Λιάγκα

Το σπίτι του στις Σπέτσες στο οποίο πριν από λίγους μήνες είχε συνεδριάσει άτυπα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε στον Γιώργο Λιάγκα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν απέφυγε το λάθος επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί δεν έχει σημασία η προβολή ή όχι του lifestyle.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «στο τέλος της ημέρας, δεν θυμάμαι ακριβώς την έκφραση, ένας ηγέτης της Κίνας το είχε πει, νομίζω ο Μάο Τσετούνγκ "δεν έχει σχέση η γάτα αν είναι άσπρη ή μαύρη, ποντίκια να πιάνει"», μόνο που η φράση αυτή αποδίδεται στον Ντεγκ Σιαοπίνγκ.

Για το σπίτι του στις Σπέτσες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην παρατήρηση ότι είναι παραδοσιακό απάντησε «είναι μέρος του νησιού. Από σεβασμό στην παράδοση ό,τι γίνεται πρέπει να ταιριάζει με την αισθητική» εξηγώντας ότι το σπίτι αυτό το αγόρασαν οι γονείς του όταν ήταν εφτά μηνών».

«Έχει λιγότερο θόρυβο και μεγαλύτερη ιδιωτικότητα», πρόσθεσε για το σπίτι λέγοντας ότι «η πιο αγαπημένη ανάμνηση είναι με τον άνθρωπο που φρόντιζε τον κήπο, τον κυρ-Διαμαντή».

Στην ερώτηση γιατί άνοιξε το σπίτι του στο Κολωνάκι στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε «αυτή την άποψη ή προκατάληψη ότι έχω προβάλει το lifestyle μου, πείτε μου ένα πράγμα που έχω κάνει. Αναγκάζομαι να αντιδρώ γιατί δεν κρύβομαι, δεν έχω κόμπλεξ. Να απαιτήσουν διαφάνεια και αυθεντικότητα και από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς που τους διοικούν χρόνια».

Ερωτηθείς, για το αν θέλει να αποκτήσει παπούτσια ΣΥΡΙΖΑ όπως συνέβη με τα παπούτσια Νέα Δημοκρατία που δόθηκαν από τον δημιουργό τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε «δεν έχω ανάγκη παπούτσια για να είμαι cool, είμαι cool. Μου αρέσει το work hard, play hard».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τα «έψαλλαν» οι εργαζόμενοι της «Αυγής» στον Κασσελάκη: Μας έκλεισες χωρίς να συζητήσουμε - Mea culpa, τους είπε

Τη δυσαρέσκειά τους στον Στέφανο Κασσελάκη για το λουκέτο στο καθημερινό φύλλο της Αυγής εξέφρασαν εργαζόμενοι στην εφημερίδα που τον περίμεναν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κ...

Μπελέρης: Μου δόθηκε άδεια να παρευρεθώ στην ανακοίνωση της καθαίρεσής μου και όχι για να ορκιστώ

«Το παζλ μεθοδεύσεων -που εμπνεύστηκε και εκτέλεσε από την αρχή έως το τέλος ο κ. Ράμα- συμπληρώθηκε», τονίζει ο Φρέντι Μπελέρης, στην πρώτη του δήλωση, μετά την καθαίρεσή του από ...

Γερουλάνος: Η μόνη μου αγωνία είναι να προετοιμαστεί το ΠΑΣΟΚ για τις επόμενες εκλογές

Την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ διεκδικεί ο Παύλος Γερουλάνος με το σύνθημα «Αναγέννηση» και τον στόχο να περιοριστούν οι ανισότητες. Μιλώντας το πρωί της Παρασκευή (5/7) στην εκπομπή «Ατα...

Φόρτωση άρθρων...