Κυριακή
30 Ιουνίου 2024

Ο Κασσελάκης κάνει έρανο και ζητά από τους βουλευτές 375.000 ευρώ για τα χρέη του Ιουνίου στα κομματικά ΜΜΕ

Έκτακτη εισφορά από τους ευρωβουλευτές και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ζητά ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να καλύψει τα έξοδα των κομματικών ΜΜΕ.

Μετά το λουκέτο στην καθημερινή έκδοση της «Αυγής», η οικονομική υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έστειλε αργά χθες το βράδυ επιστολή στους βουλευτές του κόμματος, ζητώντας τους είτε να προχωρήσουν σε δωρεά, είτε να συνάψουν δάνειο, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα του Ιουνίου τόσο για την «Αυγή», όσο και για το ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Κάνοντας την αρχή, ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε χθες σε δωρεά 20.000 ευρώ, το ανώτατο επιτρεπόμενο ποσό δηλαδή, ενώ με την κίνησή του καλεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να βάλουν πλάτη στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αναλυτικά, το μήνυμα προς τους βουλευτές:

«Σύντροφοι, συντρόφισσες

Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το κόμμα μας, επιτάσσουν τη μέγιστη δυνατή οικονομική συμβολή όλων μας. Σας παρακαλούμε να συνδράμετε είτε με δωρεά, είτε με σύναψη δανείου, προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μηνός Ιουνίου για τα Μέσα του κόμματος, συνολικού ύψους 375.146 εύρω».

Κατάλογος δαπανών

Με δεδομένο ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βουλευτές και στελέχη του κόμματος στηρίζουν τα ίδια οικονομικά τα κομματικά ΜΜΕ, καθώς και επί εποχής Αλέξη Τσίπρα είχαν δανείσει κορυφαία στελέχη τα κομματικά ΜΜΕ, δεν αποκλείεται πολλοί εκ των βουλευτών να ανταποκριθούν θετικά στην κίνηση του κ. Κασσελάκη. Επιπλέον, στο πλαίσιο του εξορθολογισμού των δαπανών, δεν αποκλείεται να ζητηθεί, κατά πληροφορίες, και πλήρης κατάλογος εξόδων από πλευράς των βουλευτών, ώστε να λάβουν απόλυτη γνώση για τις τρέχουσες δαπάνες, τόσο σε επίπεδο προμηθευτών, όσο και σε επίπεδο προσωπικού.

Αυγή: Οι εργαζόμενοι κρέμασαν πανό έξω από τα γραφεία της εφημερίδας

Σήμερα, δεύτερη ημέρα μετά το λουκέτο, το καθημερινό φύλλο της Αυγής δεν κυκλοφορεί στα σημεία πώλησης και οι εργαζόμενοι της εφημερίδας κυκλοφόρησαν ένα ψηφιακό πρωτοσέλιδο, με τίτλο «Απεργούμε για να μείνει η ΑΥΓΗ ανοιχτή».

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι στην «Αυγή» κρέμασαν και πανό έξω από τα γραφεία της οδού Δεληγιώργη, επισημαίνοντας ότι «ανήκουμε στη βάση της κοινωνίας και η φωνή μας θα ακουστεί δυνατά».

Οι εργαζόμενοι ζητούν τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Προφητείες Αντώναρου: Κάποιοι έχουν νταλκά να απαλλαγούν από τον Κασσελάκη - Θα φάνε τα μούτρα τους

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την επιστολή-φωτιά των «87» με στόχο τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 ο Ευάγγελος Αντώναρος. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρα...

Οι δύο διαφορετικοί (πολιτικοί) κόσμοι και η πλήρης απαξίωση της αντιπολίτευσης

Ο Μητσοτάκης πρωταγωνιστεί στις ευρωπαϊκές εξελίξεις και έβαλε τη δική του σφραγίδα στο "παζάρι" για τις τρεις ανώτατες θέσεις στην Ευρώπη, με Φον Ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας, δίνο...

Φόρτωση άρθρων...