Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Χυδαίος ο Πολάκης αναδημοσιεύει tweets για «αθλιότητα της Συρεγγέλα» – «Έλα καλημέρα!!!», γράφει

Παρασκήνιο

Τι και αν η πλειονότητα της κοινής γνώμης και του πολιτικού κόσμου καταδίκασαν τη χυδαία συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη απέναντι στην Μαρία Συγγερέλα, ο ίδιος δεν έδειξε σε καμία περίπτωση να πτοείται.

Εξάλλου η συμπεριφορά του μπορεί να μην άρεσε ούτε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο πολλοί στην Κουμουνδούρου ήταν αυτοί που δεν την καταδίκασαν. Ενδεικτικό εξάλλου της στήριξης που δίνει η Κουμουνδούρου στον Παύλο Πολάκη ήταν ότι χθες η πλειοψηφία αρνήθηκε κατηγορηματικά να βάλει το θέμα Πολάκη σε επίσημο κείμενο της Πολιτικής Γραμματείας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε σαφείς αποστάσεις από τον Παύλο Πολάκη στην Πολιτική Γραμματεία, λέγοντας «διαφωνώ με την τοποθέτησή του, είχε σεξιστικά χαρακτηριστικά», αλλά ως εκεί.

«Έλα καλημέρα!!!» από τον Πολάκη στα τρολς που τον στηρίζουν

Προφανώς λοιπόν και ο Παύλος Πολάκης αντιλαμβανόμενος την εσωκομματική ασυλία που έχει, όχι μόνο δεν δείχνει να έχει μετανιώσει για τα όσα είπε στην Μαρία Συρεγγέλα, αλλά χαίρεται που στο διαδίκτυο έπιασαν δουλειά τα τρολ για να τον στηρίζουν.

Ο ίδιος έγραψε στο X «Έλα καλημέρα!!!» προσθέτοντας αναρτήσεις trolls του ΣΥΡΙΖΑ που τον επαινούσαν για την υβριστική επίθεση στη βουλευτή της ΝΔ και γραμματέα του κόμματος Μαρία Συρεγγέλα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: 70 μέλη καταγγέλλουν τη Νομαρχιακή Επιτροπή για την στήριξη στον Κασσελάκη

Ως «αντικαταστατική», κρίνει «την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής τού κόμματος να κηρύξει έκπτωτο τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη» το ψήφισμα που απέστειλε χθες (14.09.2024) στα Μέσα...

Η Κατερίνα Νοτοπούλου υπέρ της παραπομπής του Στέφανου Κασσελάκη: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι που τη δικαιολογούν»

Για αναπόφευκτη παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας λόγω παραβίασης του καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σήμερα, Κυριακή (15.09.24) η Κατερίνα Νοτοπούλου, μέλ...

Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: Όσο αποκαλύπτεται ο ευτελισμός των 11 μηνών, τόσο περισσότεροι θα στοχοποιούνται

«Καρφιά» προς τον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε μέσω ανάρτησή της του Χρήστος Σπίρτζης μετά τους ισχυρισμούς της Κατερίνας Νοτοπούλου για bullying. Ο κ. Σπίρτζης τόνισε ότι μετά τ...

Φόρτωση άρθρων...