Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Οι σπασμωδικές κινήσεις Κασσελάκη και η νέα «σχολή» πολιτικής... βρωμοψυχιάς

Η ατυχέστατη κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη, να πλασάρει ως δήλωση πόθεν έσχες ένα... excelόχαρτο, λίγα 24ωρα πριν τις Ευρωεκλογές, φαίνεται ότι έχει προκαλέσει κλυδωνισμούς, αναδεύσεις, πιρουέτες και... κωλοτούμπες στον ΣΥΡΙΖΑ, βάζοντας όμως σε σκέψεις και όσους δεν έχουν σχέση με αυτό το έκτρωμα!

Ο ναρκισσιστής Κασσελάκης, με τα συνεχή και απανωτά ψέματα που λέει επί μήνες, είναι προφανές ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Τα κενά που παρουσιάζουν οι δηλώσεις του, οι εταιρείες... Osios (Stefanos), οι βίλες και η κατάρριψη του μύθου για τα... πλούτη του, τον ωθούν σε σπασμωδικές κινήσεις.

Γράφει ο Λουκάς Γεωργιάδης

Έχει γίνει υβριστής, χυδαίος, αλαζόνας, αναιδής, ξεδιάντροπος, αδίστακτος, προκλητικός. Δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα και απογοητεύει ακόμη και αυτούς που πίστευαν ότι φέρνει στην πολιτική ζωή του τόπου κάτι από την αμερικανική αστική ευγένεια και την ελληνική λεβεντιά. Δυστυχώς, αποδεικνύει ότι κατά βάθος έχει κάποιο πρόβλημα βαθιά μέσα στην ψυχή του. Ο άνθρωπος που όταν ήταν μικρός, είχε έξω από την πόρτα του υπνοδωματίου του χαρτί στο οποίο έγραφε "Χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού", έχει... θέμα. Δυστυχώς, το πρόβλημα του γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, όταν αποδεικνύεται ότι έχει την.. υποκρισία μέσα στην ψυχή του!

Ο Κασσελάκης λέει ψέματα μπροστά στα μάτια μας, αναιρεί όσα έχει δηλώσει δημόσια και είναι καταγεγραμμένα, δηλώνει τη μία πλούσιος και την άλλη... παιδί του λαού, από εφοπλιστής έγινε ιδιοκτήτης... αστακοκάραβου, κάνει προκλητική παρουσίαση της άνετης ζωής του, λειτουργώντας αντιφατικά σε σχέση με την ιδιότητα του ως αρχηγός αριστερού κόμματος, υβρίζει ασύστολα και αρνείται αυτό που έπραξε ή είπε, κατηγορώντας αυτούς που του το υπενθυμίζουν!

Ο άνθρωπος αυτός είναι η προσωποποίηση της υποκρισίας επί της γης, με το σπινθηροβόλο και επίμονα... πονηρό βλέμμα του. Φαίνεται ότι δημιουργεί μια νέα "σχολή" πολιτικής σκέψης και συμπεριφοράς, η οποία, βασίζεται στο ψέμα και την... βρωμοψυχιά! Δεν κοκκινίζει, δεν ξέρει να ζητάει συγγνώμη, δεν μπορεί να ξηγηθεί... παντελονάτα, δεν έχει αναστολές, δεν μπορεί να συνομιλήσει παρά μόνο να επιβάλλει τον μονόλογο του και δεν είναι εκπαιδευμένος να ακούει οποιαδήποτε ερώτηση και να απαντά.

Γύρω από αυτόν τον προβληματικό και... μυστήριο τύπο, συνασπίζεται μια δράκα αυλικών, αναίσθητων και "τρολ", για τους οποίους είσαι σίγουρος ότι δεν μπορεί να... συμπεθεριάζανε, αν δεν... ταιριάζανε! Καθημερινά προσφέρουν άφθονο γέλιο, αλλά ταυτόχρονα, μας θυμίζουν ότι αυτό το έκτρωμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί πάντα να μας εκπλήσσει, ακόμη και όταν πιστεύουμε ότι δεν έχει πιο κάτω από τον πάτο! Κι όμως έχει! Η μόνη προσφορά του Κασσελάκη στο δημόσιο βίο, θα μπορούσε να εξαντληθεί μόνο την παροχή υπηρεσιών ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Από αυτούς που τον περιβάλλουν ή τον χειροκροτούν δεν έχουμε αυταπάτες ότι μπορεί να συνέλθουν και να έρθουν στα συγκαλά τους.

Όμως, για τη συντριπτική πλειονότητα αυτών που δηλώνουν αριστεροί, αναμφίβολα σου δημιουργείται η αίσθηση ότι πρέπει να τους λυπάσαι! Αν έχουν στοιχειώδη αξιοπρέπεια πρέπει να απορρίψουν την Κυριακή δια της αποχής ή της καταψήφισης αυτό το... νούμερο που έχουν στο κόμμα τους για αρχηγό. Μέχρι πρότινος γράφαμε για το "βαρίδι" που είχε ο Κασσελάκης και άκουγε στο ονοματεπώνυμο Παύλος Πολάκης! Τα πράγματα άλλαξαν. Ο Παύλος Πολάκης είναι μπροστά στον Κασσελάκη σαν τον... Πατέρα Παίσιο! Ο δε Τσίπρας, μπροστά στον διάδοχο του φαντάζει με μέλος της... Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος!

Ένα θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές της Κυριακής, δεν φαίνεται ότι μπορεί να εμποδίσει τον Κασσελάκη, να προχωρήσει στην περαιτέρω... ιδιωτικοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ! Ένα πολιτικό έκτρωμα επί Τσίπρα, το μετατρέπει σε... ιδιωτικής χρήσεως έκτρωμα! Θα δώσει μάχη με... νύχια και με δόντια, καθώς ο ακραίος και άρρωστος ναρκισσισμός και εγωισμός του, δεν θα τον αφήσει να αποδεχθεί ήττες, ούτε να υπολογίσει τους αντιφρονούντες ή αυτούς που θα του χτυπήσουν το καμπανάκι της... καταστροφής!

Αυτός είναι ικανός να ισχυριστεί ότι τα άρθρα που έγραφε υπέρ του Μητσοτάκη ως μοναδικής ελπίδας για την ανόρθωση της Ελλάδας, ήταν προϊόν εξαναγκασμού με τη χρήση... περιστρόφου στον... αριστερό του κρόταφο!!!

Άνθρωποι με μέσο βαθμό ψυχικής υγείας, δεν μπορούν να δεχθούν ότι θα αποτελέσουν υπερασπιστές και υποστηρικτές ενός τόσο προβληματικού και υπερφίαλου χαρακτήρα. Δεν μπορεί να "πουλάει"... τρελίτσες ένα τύπος που όταν τον πιάνουν με τη... γίδα στην πλάτη, λειτουργεί σαν τον τελευταίο ελεεινό που υπάρχει στον κόσμο! Θετική η προσφορά του ως δημόσιο θέαμα για την ψυχαγωγία του κοινού, αλλά αυτή η ελεεινή "σχολή" σκέψης που πάει να δημιουργήσει, πρέπει να... αυτο-αναφλεγεί για να τελειώνουμε!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παραμένει στα χέρια του Σαββίδη το OPEN

Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη παραμένει το Open, μετά από ένα ιδιαίτερα θερμό καλοκαίρι, όπου τα παζάρια και η φημολογία για αλλαγή ιδιοκτησίας στον τηλεοπτικό σταθμό είχαν την τιμητι...

Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: Όσο αποκαλύπτεται ο ευτελισμός των 11 μηνών, τόσο περισσότεροι θα στοχοποιούνται

«Καρφιά» προς τον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε μέσω ανάρτησή της του Χρήστος Σπίρτζης μετά τους ισχυρισμούς της Κατερίνας Νοτοπούλου για bullying. Ο κ. Σπίρτζης τόνισε ότι μετά τ...

Φόρτωση άρθρων...