Τρίτη
24 Σεπτεμβρίου 2024

Οι συγκεντρώσεις του Χάρη Δούκα είναι σαν μάζωξη του ΣΥΡΙΖΑ (Αποκαλυπτική εικόνα)

Παρασκήνιο

Λίγος καιρός απέμεινε μέχρι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ να βρεθούν ενώπιον της εσωκομματικής κάλπης για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος. Την ίδια ώρα, οι προεκλογικές εκστρατείες των υποψήφιων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ συνεχίζονται.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, στις συγκεντρώσεις του Χάρη Δούκα, το τελευταίο διάστημα, όποιος ξέρει από ανθρωπογεωγραφία νομίζει ότι πηγαίνει σε μαζώξεις του ΣΥΡΙΖΑ, και όχι του ΠΑΣΟΚ. Όπως, για παράδειγμα, συνέβη στην εκδήλωση του υποψήφιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ χθες, Δευτέρα, το βράδυ, στου Ζωγράφου.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που φέρνει στο «φως» το Big Mouth και σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση η δήμαρχος της πόλης, Τίνα Καφατσάκη, η οποία τυγχάνει και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσης και η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου, Ράνια Νενεδάκη.

Δείτε την εικόνα:

y

Τι γράφει σήμερα η στήλη Big Mouth

- Ωραία πράγματα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στις συγκεντρώσεις του δημάρχου Δούκα. Όποιος ξέρει από ανθρωπογεωγραφία νομίζει ότι πηγαίνει σε μαζώξεις του ΣΥΡΙΖΑ και όχι του ΠΑΣΟΚ. Όπως, για παράδειγμα, συνέβη στην εκδήλωση του υποψήφιου προέδρου ΠΑΣΟΚ χθες το βράδυ στου Ζωγράφου. Ήταν εκεί η δήμαρχος της πόλης, Τίνα Καφατσακη, η οποία τυγχάνει και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσης και η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου, Ράνια Νενεδάκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

O Νίκος Παπανδρέου στηρίζει Γερουλάνο - "Έχει όλα τα στοιχεία που θέλουμε για να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ"

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Παπανδρέου στηρίζει την υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου για την προεδρία του Κινήματος. «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Παπαν...

Φόρτωση άρθρων...