Τετάρτη
03 Ιουλίου 2024

Παππάς: Καλόπιστη η κριτική Πολάκη, προφανώς έκανε και λάθη ο Κασσελάκης

Παρασκήνιο

«Καλόπιστη η κριτική από τον Παύλο Πολάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης προφανώς έκανε και λάθη»: έτσι σχολίασε o Πέτρος Παππάς μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης σε σχέση με το ότι έκανε κακό η υπερπροβολή της προσωπικής ζωής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία και πρόταξε ενόψει των ευρωεκλογών, με συνέπεια αυτό να στοιχίσει στο κόμμα της Κουμουνδούρου.

Σε σχέση με την ανάρτηση Κασσελάκη με στόχο τον Αλέξη Τσίπρα, είπε πως «πρέπει να σταματήσουν τα παιχνίδια από όλους», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θέτει τον τέως πρόεδρο προ των ευθυνών του», καλώντας να «τελειώνει η ιστορία με τις φράξιες, με αυτή τη νόσο της διχόνοιας που πλήττει τον ΣΥΡΙΖΑ διαχρονικά».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έβαλε «φωτιά» η Φωτίου στη Βουλή – Απαράδεκτη συμπεριφορά, διαολόστειλε την Κεφαλογιάννη

Θερμό επεισόδιο είχαν η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της διαρκής επιτροπής Παραγωγής κα...

O Κασσελάκης «καρφώνει» συντρόφους του: «Μου πρότειναν μαύρο χρήμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μου έφερε κανείς σακούλα» (Video)

«Μου πρότειναν μαύρο χρήμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μου έφερε κανείς σακούλα», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. «Αναφέρομαι στις επιλογές που μου πρότειναν...

Φόρτωση άρθρων...