Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Παππάς: Όποιος θέλει αλλαγή ηγεσίας να κάνει πρόταση μομφής

Παρασκήνιο

Ο νέος επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Νίκος Παππάς σημείωσε πως τάσσεται ξεκάθαρα κατά της νέας εκλογής προέδρου αναφερόμενος στα σενάρια που μιλούν για την αλλαγή πολιτική ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε πως «όποιος θέλει αλλαγή ηγεσίας, θα πρέπει να κάνει πρόταση μομφής».

Ωστόσο, έσπευσε να σημειώσει ότι είναι λάθος έπειτα από έναν τεταμένο χρόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, να πετάξουμε το μπαλάκι στους πολίτες.
Σημείωσε πως σε αυτή τη φάση περιμένουν τι εισήγηση θα έρθει στην ΚΕ.

Εξάλλου, όπως είπε, ο ίδιος δεν έχει δει κάποια εναλλακτική στρατηγική – πλατφόρμα απ’ όσους διαφωνούν.

«Δεν υπάρχει καμία πρόθεση ή δυνατότητα να δημιουργηθεί κόμμα προσωποπαγούς κόμματος» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για τον Παύλο Πολάκη, επεσήμανε πως κατά τη γνώμη του καλώς επέστρεψε στην ΚΟ.

Για την αλλαγή ονόματος έσπευσε να επισημάνει πως δεν είναι αυτό που θα πρέπει να μας απασχολήσει αυτή τη στιγμή.

Αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως αν θέλει κάτι να πει, τότε θα το πει και άφησε αιχμές σε όσους μεταφέρουν τα λόγια του. Εξάλλου, όπως είπε, ο Αλέξης Τσίπρας έχει πολλά να προσφέρει στην Αριστερά και στην πατρίδα του.

Τέλος ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο διαγραφής του Χρήστου Σπίρτζη, λέγοντας πως ενώ το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει κάποιες απαράδεκτες τοποθετήσεις στη δημόσια σφαίρα, «δεν νομίζω πως τα προβλήματα πρέπει να λύνονται με διαγραφές».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μωραΐτης κατά Φάμελλου: «Ήξερε ότι είχαν προβλήματα και τα αποκάλυψε μόλις έχασε τη θέση του»

Με μια αιχμηρή ανάρτηση, ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης και υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, ασκεί έντονη κριτική στον Σωκράτη Φάμελλο, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για τ...

Δεν έχουν τέλος οι «μπηχτές» στον ΣΥΡΙΖΑ - «Καρφί» Μωραΐτη στον Παππά, μιλάει για «Ιούδα»

Ο γνωστός στιχουργός και υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκος Μωραΐτης στράφηκε σήμερα κατά του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά. Αφορμή στάθηκε...

Ο Κασσελάκης αφαίρεσε το πληρεξούσιο που είχε δώσει στον γενικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακάλεσε την περασμένη Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, το πληρεξούσιο που είχε παραχωρήσει στον Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, γενικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ για όλες τις «γε...

Φόρτωση άρθρων...