Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Εισπράττουν το κύμα επιστροφής

Παρασκήνιο

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, όπου το κόμμα βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Στόχος πλέον της Χαριλάου Τρικούπη, η δυναµική αυτή όχι απλώς να διατηρηθεί µέχρι τις Εκλογές, αλλά να ενισχυθεί σηµαντικά.

Περισσότερο αισιόδοξοι εμφανίζονται οι βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι εισπράττουν κλίμα μεγάλης επιστροφής ψηφοφόρων στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, βουλευτής του κόμματος έλεγε σε πηγαδάκι στο εντευκτήριο της Βουλής ότι αποτελεί ρεαλιστικό στόχο η εκλογή τεσσάρων ευρωβουλευτών. 

Αυτό σηµαίνει ποσοστό περίπου 17% µε 18%, το οποίο προφανώς είναι και η στόχευση του ΠΑΣΟΚ, αν και υπάρχουν πάντα βλέψεις για ψηλότερα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ενταση με εργαζόμενους της «Αυγής» στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ -Μπήκαν στην αίθουσα και φώναξαν συνθήματα

Εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Αυγή» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, μπήκαν στην αίθο...

ΠΑΣΟΚ: Eπιστολή από Γιαννακοπούλου, Διαμαντοπούλου και Δούκα για την εκλογική διαδικασία

Mε επιστολή τους προς την ΕΔΕΚΑΠ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ η Άννα Διαμαντοπούλου, η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Χάρης Δούκας ζητούν η εκλογική αναμέτρηση της 6ης και της 13ης Οκτωβρίου να ...

Κεχαγιά: Υπάρχει πιθανότητα να οδηγηθούμε σε Πρόταση Μομφής ενδεχομένως από τον Πολάκη

Τη στήριξή της στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη επανέλαβε η Βούλα Κεχαγιά και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διοικήσει και να έχει τον έλεγχο του κόμματος. Η Βούλα Κ...

Φόρτωση άρθρων...