Παρασκευή
25 Οκτωβρίου 2024

Ποια μηνύματα και σε ποιους έστειλε ο Μητσοτάκης από τη γενική συνέλευση του ΣΕΒ

Παρασκήνιο

Χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, ζητώντας από τους επιχειρηματίες να συμβάλλουν στη μείωση των τιμών, να μεριμνήσουν για τη βελτίωση της θέσης των εργαζομένων και να γίνουν συμμέτοχοι στις επιχειρήσεις που εργάζονται.

Του Λουκά Γεωργιάδη

Η ομιλία του ήταν μια πλατφόρμα ηγέτη που μιλάει με αποδείξεις για τα αποτελέσματα της πολιτικής που ακολούθησε και μάλιστα μέσα σε μια χρονική περίοδο, όπου συνέβησαν και συμβαίνουν κοσμοϊστορικά γεγονότα από το 2020 έως και σήμερα. Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμα ότι ο επιχειρηματικό κόσμος και η κοινωνία πρέπει να τον εμπιστεύονται για να πάει τη χώρα παραπέρα. Από την άλλη πλευρά, ο νέος πρόεδρος του ΣΕΒ, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ζήτησε από την κυβέρνηση παρεμβάσεις σε 10 τομείς, ώστε να γίνει πιο φιλικό το επιχειρηματικό περιβάλλον.

Αναμφίβολα, η κυβέρνηση προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ της συνέχισης του θετικού επενδυτικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος αλλά και των αυξημένων αναγκών των πολιτών. Προφανώς, ένα τέτοιο "πάντρεμα" δεν είναι και τόσο εύκολο, καθώς όλοι μπορούν να είναι λίγο ευχαριστημένοι και μάλλον πολύ περισσότερο δυσαρεστημένοι!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρώτη συνεδρίαση του Συντονιστικού του ΠΑΣΟΚ: Η παροιμία - καρφί της Διαμαντοπούλου κατά Δούκα

Εξακολουθεί να κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ της Άννας Διαμαντοπούλου και του Χάρη Δούκα στο ΠΑΣΟΚ ακόμη και μετά τις εκλογές. «Η ομόνοια σπίτια χτίζει και η διχόνοια τα γκρεμίζει»,...

Ο Ανδρουλάκης, το ΠΑΣΟΚ, το τυρί και η... φάκα

Την λαϊκή ρήση «για το τυρί και τη φάκα» θυμήθηκαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τα παραδοσιακά κεντρογενή, όταν ενημερώθηκαν ότι ο κ. Μητσοτάκης «επέλεξε» ως αξιωματική αντιπολίτευση τον ...

Φόρτωση άρθρων...