Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Συνεχίζει... απτόητος ο Πολάκης: «Στημένη και υποκριτική» η αντίδραση της Λινού

Παρασκήνιο

Αμετανόητος, παρά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει ο Παύλος Πολάκης για το επεισόδιο της φραστικής επίθεσης στη συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη. Σήμερα πριν από την εκ νέου συνεδρίαση της επιτροπής επιτέθηκε κατά της Αθήνας Λινού, χαρακτηρίζοντας «στημένη και υποκριτική» την αντίδραση της στο επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί (26/07), σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους στο εντευκτήριο της Βουλής, τα «έβαλε» ξανά με την Αθηνά Λινού, η οποία είχε την ψυχική δύναμη και την αξιοπρέπεια να απολογηθεί –με δάκρυα στα μάτια– εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ για την απαράδεκτη συμπεριφορά του βουλευτή Χανίων κατά της συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη, Νατάσας Πετρούλια, στην οποία καταλόγισε «υποτιμητική όψη» και «μορφασμούς του προσώπου».

Ο Παύλος Πολάκης είχε προαναγγείλει χθες ότι δεν θα υποχωρήσει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέροντας: «Δεν σταματώ, πάρτε το χαμπάρι».

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας μίλησε για «απεχθές και αηδιαστικό περιστατικό» ενώ αποφάσισε «μομφή και περικοπή μισού μισθού για τον Παύλο Πολάκη».

Ο πρώην υπουργός δήλωσε από το κυλικείο της Βουλής, αναφερόμενος και στον κ. Τασούλα για την ποινή που επεβλήθη: «Θα το ξαναέκανα. Ποινή έπρεπε να βάλει στους συνεργάτες υπουργών που κορόιδευαν».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Ποιες εισηγήσεις του πέρασαν και ποιες όχι για τις αλλαγές στο καταστατικό

Στη μαραθώνια συνεδρίαση της Επιτροπής Καταστατικού, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, η πλειοψηφία του οργάνου αποφάσισε ποιες προτάσεις θα «προχωρήσουν» κ...

Ο Κ. Μητσοτάκης έπαιξε ποδοσφαιράκι στην 88η ΔΕΘ – “Είμαι Ολυμπιακός, αλλά εδώ έπρεπε να πω ΠΑΟΚ”

Επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι έπαιξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην 88η ΔΕΘ, στο περίπτερο της Λειψίας που έχει εξαιρετικές αποδόσεις στη Μπουντεσλιγκα και είναι αδελφοποιημέν...

Φόρτωση άρθρων...