Τετάρτη
03 Ιουλίου 2024

«Πυρά» Μπακογιάννη σε Δούκα: «Η Αθήνα δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης»

Αιχμές κατά του Χάρη Δούκα άφησε ο Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. 

Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, με αφορμή τις φωτιές που ξέσπασαν χθες Κυριακή (30/06) στο λόφο του Κολωνού και στον λόφο του Φιλιπάππου, έριξε ευθύνες στον Χάρη Δούκα, προτρέποντάς τον «να μεταβιβάσει το σύνολο των αρμοδιοτήτων στον αναπληρωτή του», εφόσον «εκ των πραγμάτων κωλύεται να ασκήσει τα καθήκοντα του».

Ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε μια ανάρτηση σχολιάζοντας για τον δήμαρχο Αθηναίων «Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς».

Στην ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων αναφέρει:

«Το Σάββατο παραλίγο να καεί ο λόφος του Κολωνού και την Κυριακή να καούν οι λόφοι του Φιλοπάππου. Σώθηκαν την τελευταία στιγμή, χάρη στους περίοικους και στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής. Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής είναι μεγάλες.

Ακόμη μεγαλύτερες, επειδή κώφευσαν στις εκκλήσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο, όταν πριν από δυο μήνες τους προειδοποιήσαμε να μην εγκαταλείψουν τους λόφους της Αθήνας, εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Δικαίωμα του κ. Δόυκα να διεκδικήσει όποια θέση επιθυμεί. Υποχρέωση του όμως είναι να μην μείνει ο δήμος ακέφαλος και ακυβέρνητος. Η Αθήνα δεν είναι πάρεργο και δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης.

Εφόσον, εκ των πραγμάτων, ο κ. Δούκας κωλύεται να ασκήσει τα καθήκοντα του, λόγω της κομματικής του ενασχόλησης, για το χρονικό διάστημα που είναι υποψήφιος, οφείλει άμεσα να μεταβιβάσει το σύνολο των αρμοδιοτήτων στον αναπληρωτή του, ο οποίος και θα τις ασκεί σύμφωνα με τον νόμο».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για το νέο βιντεοκλίπ των Coldplay στο Ηρώδειο: «Εξαιρετική προβολή για τη χώρα μας»

Το νέο βιντεοκλίπ των Coldplay, που γυρίστηκε στο Ηρώδειο τον Ιούνιο, όταν το συγκρότημα ήρθε στην Ελλάδα για να δώσει τις δύο συναυλίες του στο ΟΑΚΑ, σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκη...

Μπακογιάννη για Σαμαρά: «Κατέθεσε την προσωπική του πικρία, ότι δεν τον παίζουνε»

Η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε στον ΣΚΑΪ, τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση. Όπως είπε αναφερόμενη στην κοινή εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρ...

Φόρτωση άρθρων...