Δευτέρα
01 Ιουλίου 2024

«Πυρά» Ραγκούση κατά Κασσελάκη: Αν πήγαινε τώρα σε εκλογές δεν θα έπαιρνε ούτε τις μισές ψήφους

«Με τις πράξεις του πήγε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 14% αντί για το 20%» , τόνισε ο Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη

Ένα βαρύ «κατηγορώ» με σφοδρά πυρά εξαπέλυσε κατά του Στέφανου Κασσελάκη ο Γιάννης Ραγκούσης, που είναι ένας από τους 87 που υπέγραψαν την επιστολή «φωτιά» προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτή τη στιγμή τίθεται θέμα επιλογών της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης αναφορικά με τον Στέφανο Κασσελάκη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής (28.06.24).

«Εάν ο κ. Κασσελάκης είχε γνωστοποιήσει πριν την εκλογή του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τα πραγματικά του πιστεύω και αν είχε δείξει τον πολιτικό του εαυτό, πιστεύω ότι δεν θα είχε εκλεγεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Όσοι τον ψήφισαν, δεν είχαν την πραγματική του εικόνα».

«Αν ανοίξει θέμα ηγεσίας, θα δούμε όλα τα δεδομένα… Αν πάμε σε εκλογές, θα πάρει τις μισές ψήφους από όσες είχε πάρει», είπε και στη συνέχεια, δήλωσε: «Αν συνεχίσει, θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα υπαλλήλων και δουλικών».

Μάλιστα, ο κ. Ραγκούσης υπογράμμισε πως για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, όσον αφορά τα ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, «βασική ευθύνη έχει ο Στέφανος Κασσελάκης».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανοίγει φαύλος κύκλος στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Τσίπρας μέσω κύκλων καταχεριάζει τον Κασσελάκη για την «Αυγή»

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η σύγκρουση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Στέφανου Κασσελάκη. Ο πρώην Πρωθυπουργός έδωσε σκληρή απάντηση μέσω κύκλων στον Στέφανο Κασσελάκη. Στην ...

Φόρτωση άρθρων...