Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Ρωμανός για Κασσελάκη: Μου ήρθε στο μυαλό η ιστορική φράση της κας Φωτίου, «απατεώνες είμαστε»; (video)

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ δημοσιεύει βίντεο από εθελοντή ο οποίος συνομιλεί με τον κ. Κασσελάκη και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του λέει ότι θέλει να φιλοξενήσει τον σκύλο «αν ο ίδιος το επιθυμεί»

Επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη, εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός με αφορμή την πληροφορία πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα υιοθετούσε πυρόπληκτο σκύλο.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Ρωμανός καταφέρεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Κασσελάκη λέγοντας πως δεν απάντησαν ποτέ στον αρχικό του σχολιασμό για «τη fake υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου». Την ίδια ώρα δημοσιοποιεί βίντεο εθελοντή που βρισκόταν στη δομή φιλοξενίας ο οποίος στην ανάρτησή του παραθέτει διάλογο που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο ίδιος εθελοντής στην ανάρτηση τονίζει πως «τελικά, τόν έβγαλε για δέκα μέτρα μία βόλτα, ίσα νά τόν τραβήξει φωτογραφίες ο φωτογράφος του καί αυτό ήταν όλο...!!!!!».

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Ρωμανός κλείνοντας την ανακοίνωσή του αναφέρει «με όλα αυτά, μου ήρθε στο μυαλό η ιστορική φράση της κας Φωτίου: “απατεώνες είμαστε”; Η απάντηση στην προκειμένη περίπτωση είναι προφανής…».

Δείτε το βίντεο:

 

Το χρονικό της υπόθεσης και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
 

Υπενθυμίζεται πως χθες, την πρόθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να φιλοξενήσει, με την προοπτική να υιοθετήσει ένα πυρόπληκτο σκυλάκι από τη δομή φιλοξενίας την οποία επισκέφτηκε, έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του, το κόμμα. 

«Επισκεπτόμενος, την Τρίτη, τη δομή φιλοξενίας κατοικίδιων ζώων από τις πληγείσες περιοχές, η οποία βρίσκεται στο Γαλάτσι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, εξέφρασε τη θέληση να φιλοξενήσει ένα σκυλάκι με την προοπτική να το υιοθετήσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και προστίθεται ότι «Φυσικά υπάρχει σχετική διαδικασία γι' αυτό, η οποία και θα ακολουθηθεί. Ήδη ο Στέφανος Κασσελάκης έχει κινήσει τη διαδικασία για τη φιλοξενία και άμεσα θα ακολουθήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την υιοθέτηση». 

Σημειώνεται ότι προχθές το απόγευμα, μετά την επίσκεψη του κ. Κασσελάκη στο Γαλάτσι είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου η πληροφορία ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ήδη υιοθετήσει πυρόπληκτο σκυλάκι, που θα έκανε «παρέα» στη Φάρλι τη σκυλίτσα του ζεύγους Κασσελάκη- ΜακΜπεθ.  Ετσι, η οργάνωση Dog's Voice που έχει την ευθύνη για τη λειτουργία της δομής φιλοξενίας των ζώων στο Γαλάτσι, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν δόθηκε κανένα ζώο είτε για φιλοξενία, είτε, πολύ περισσότερο για υιοθεσία, καθώς για όλους ανεξαιρέτως ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία. 

«Δεν ισχύει αυτό που γράφετε. Δεν δόθηκε κανένα ζώο για υιοθεσία από τον σταθμό του Γαλατσίου. Προσφέρθηκε πράγματι ο κ. Κασσελάκης να φιλοξενήσει ένα ζώο το οποίο δεν δόθηκε γιατί πρέπει να τηρηθεί η διαδικασία που τηρούμε πάντα με τον εκάστοτε Δήμο στον οποίο φέρει ηλεκτρονική σήμανση με τον οποίο και θα τρέξει η αντίστοιχη διαδικασία. Το να γράφετε αυτή την ανακρίβεια, προσβάλλει το έργο εκατοντάδων εθελοντών στη δομή που προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα ζώα σοβαρά και υπεύθυνα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η χιουμοριστική ανάρτηση του Παπαστεργίου – Η φωτογραφία που πάντα ήθελε να βγάλει

Μια φωτογραφία που πάντα ήθελε να βγάλει έβγαλε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης σ...

ΣΥΡΙΖΑ: Η «αποκαθήλωση» του Κασσελάκη και από την ιστοσελίδα του κόμματος (εικόνα)

Ο έκπτωτος Κασσελάκης, ο οποίος ετοιμάζεται να θέσει ξανά υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει πια ούτε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος. Ειδικότερα, όπως ανα...

Φόρτωση άρθρων...