Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Σφαγή στα media του ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο διευθυντής της «Αυγής» (εικόνα)

Παρασκήνιο

Η μεγάλη αναταραχή (θαυμάσια κατάσταση) που αναμένεται να εκδηλωθεί στην Κουμουνδούρου με την επικράτηση Κασσελάκη, ξεκίνησε ήδη από τα media του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι σήμερα η «Αυγή» κυκλοφόρησε χωρίς διευθυντή στην ταυτότητα της – αφού ο Σπύρος Ραπανάκης που είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ Αχτσιόγλου προφανώς υπέβαλλε την παραίτηση του.
Δείτε εδώ την σημερινή ταυτότητα της «Αυγής»: 

avgi.

Παραίτηση αναμένεται να υποβάλλει και ο Λευτέρης Αρβανίτης, διευθυντής του ραδιοσταθμού «στο Κόκκινο», το οποίο πάντως, ειρήσθω εν παρόδω, «γράφει» ικανοποιητικά νούμερα σε επίπεδο ακροαματικότητας.

Όπως όλα δείχνουν, μια από τις αρχικές προτεραιότητες, του νέου πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ως άνθρωπος της «αγοράς» που είναι– αποτελεί η εξυγίανση των «προβληματικών» - ζημιογόνων δραστηριότητων του κόμματος, στις οποίες περίοπτη θέση κατέχουν τα κομματικά Μέσα Ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν είναι μάλιστα διόλου τυχαίο, πως μια από τις πρώτες κινήσεις του Κασσελάκη με το που επισκέφθηκε για να εγκατασταθεί στον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου, ήταν να ζητήσει ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η οποία αντικειμενικα φέτος θα είναι χειρότερη, λόγω του χαμηλού του εκλογικού ποσοστού που συνεπάγεται και χαμηλότερη κρατική επιδότηση.               

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ: Eπιστολή από Γιαννακοπούλου, Διαμαντοπούλου και Δούκα για την εκλογική διαδικασία

Mε επιστολή τους προς την ΕΔΕΚΑΠ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ η Άννα Διαμαντοπούλου, η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Χάρης Δούκας ζητούν η εκλογική αναμέτρηση της 6ης και της 13ης Οκτωβρίου να ...

Φόρτωση άρθρων...