Δευτέρα
01 Ιουλίου 2024

Προς διάλυση οι «Σπαρτιάτες»: Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Ασπιώτης

Παρασκήνιο

Με πέντε βουλευτές μένει πλέον η Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Σπαρτιατών», καθώς ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γιώργος Ασπιώτης.

Την απόφασή του να λειτουργεί ως ανεξάρτητος βουλευτής, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Σπαρτιατών», δηλώνει, με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής ο Γεώργιος Ασπιώτης.

Μετά την αποχώρηση του Γεωργίου Ασπιώτη, οι «Σπαρτιάτες» μένουν με πέντε βουλευτές και οι ανεξάρτητοι βουλευτές γίνονται έντεκα. Στην περίπτωση που οι «Σπαρτιάτες» μείνουν με κάτω από πέντε βουλευτές παύουν να είναι Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ανεξαρτητοποιήθηκε από τους «Σπαρτιάτες» ο βουλευτής Ηρακλείου Μιχαήλ Γαυγιωτάκης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Τουρκία με το σύνθημα: Boyun eğme – Το κεφάλι ψηλά! – "Δεν μετανοιώνω για την παραίτηση"

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Koc ανακηρύχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής της σημερινής τελετής αποφοίτησης του τουρκικού πανεπιστημίου. Ο ...

Η κοινή παρουσία Καραμανλή και Σαμαρά σε παρουσίαση βιβλίου στο Πολεμικό Μουσείο

Στην κοινή εμφάνιση που θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, στο Πολεμικό Μουσείο, είναι στραμμένα τα βλέμματα της γαλάζιας παράτ...

Φόρτωση άρθρων...