Δευτέρα
01 Ιουλίου 2024

«Σπαρτιάτες»: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μιχαήλ Γαυγιωτάκης και ζητά οικονομικό έλεγχο

Τι αναφέρει ο βουλευτής σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα. Πλέον οι «Σπαρτιάτες» μένουν με έξι βουλευτές.

Ανεξαρτητοποιήθηκε από το κόμμα των «Σπαρτιατών» ο βουλευτής Ηρακλείου, Μιχαήλ Γαυγιωτάκης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής που είχε αναλάβει και τη θέση του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, κάνει λόγο για «λανθάνουσα ανεξαρτησία».

Παράλληλα, ζητά από τον Κώστα Τασούλα να διενεργήσει οικονομικό έλεγχο, ενεργοποιώντας τις διατάξεις της νομοθεσίας για την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων, αλλά και την αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων των πόθεν έσχες για τους πολιτικούς.

Όπως αναφέρει, επειδή μέχρι σήμερα «διετέλεσα Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του πολιτικού κόμματος "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ", παρακαλώ για την ενεργοποίηση των σχετικών διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας (Ν. 3023/2002, ως τροποποιήθηκε και ισχύει), περί της κρατικής χρηματοδοτήσεως των κομμάτων καθώς και της αρμοδίας Επιτροπής Ελέγχου του άρθρου 3Α του Ν. 3213/2003 ως ισχύει».

Μετά και την ανεξαρτητοποίηση του Μιχαήλ, Γαυγιωτάκη, οι «Σπαρτιάτες» μετρούν πλέον έξι βουλευτές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεροβασίλη για Κασσελάκη: «Άνοιξε μόνος του ζήτημα - Κανείς δεν έβαλε θέμα ηγεσίας»

Για τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ και τις αναρτήσεις του Στέφανου Κασσελάκη που δημιουργούν νέες αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος, μίλησε η Όλγα Γεροβασίλη. ...

Ανοίγει φαύλος κύκλος στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Τσίπρας μέσω κύκλων καταχεριάζει τον Κασσελάκη για την «Αυγή»

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η σύγκρουση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Στέφανου Κασσελάκη. Ο πρώην Πρωθυπουργός έδωσε σκληρή απάντηση μέσω κύκλων στον Στέφανο Κασσελάκη. Στην ...

Φόρτωση άρθρων...