Κυριακή
06 Οκτωβρίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και ξενάγηση στο Ιωνικό Κέντρο

Παρασκήνιο

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, κ. Γαβριήλ, είχε ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία. Στη συνέχεια, ο κ. Κασσελάκης ξεναγήθηκε στο Ιωνικό Κέντρο στη Νέα Ιωνία, ένα έργο ορόσημο τόσο για την περιοχή όσο και για τον απανταχού Μικρασιατικό Ελληνισμό. Το Ιωνικό Κέντρο είναι ένας πολύτιμος χώρος συνάντησης, που αποσκοπεί στη βελτίωση της πολιτιστικής και κοινωνικής ζωής της Νέας Ιωνίας.

Τον Στέφανο Κασσελάκη συνόδευε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, με την παρουσία να υπογραμμίζει τη σημασία της επίσκεψης και τη δέσμευση για συνεργασία με την τοπική κοινωνία.

Το Ιωνικό Κέντρο περιλαμβάνει ποικίλες εγκαταστάσεις που θα λειτουργήσουν ως σημείο αναφοράς για την περιοχή και τους επισκέπτες της. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Νεολαίας, το οποίο διαθέτει ένα μεγάλο εντευκτήριο, καθώς και μια εστία φιλοξενίας και συγκεντρώσεων. Το αμφιθέατρο, με δυναμικότητα 400 ατόμων, είναι ιδανικό για τη φιλοξενία εκδηλώσεων και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, ενισχύοντας τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής.

Σημαντικές υποδομές του κέντρου περιλαμβάνουν επίσης το πάρκινγκ, τον βρεφονηπιακό σταθμό, καθώς και το Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού, το οποίο τιμά την ιστορία και την κληρονομιά του μικρασιατικού ελληνισμού. Ειδική αναφορά έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεάπολης, που αποτελεί έναν κεντρικό πυλώνα της θρησκευτικής ζωής της περιοχής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ενθουσιασμένος με το έργο που επιτελείται στην περιοχή, εκφράζοντας την ελπίδα ότι το Ιωνικό Κέντρο θα συνεχίσει να προσφέρει στην τοπική κοινωνία και να ενισχύει τις σχέσεις μεταξύ των κατοίκων και του Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για… όλους

Λίγες ημέρες απομένουν για τις εσωκομματικές Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη προέδρου. Όλες οι λεπτομέρειες για την εσωκομματική διαδικασία έχουν αποφασιστεί και η Επιτροπή Δεον...

Φόρτωση άρθρων...