Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Στο δρόμο για Κορυδαλλό πέντε μεγαλόσχημοι εργολάβοι

Παρασκήνιο

Πέντε πρώην μεγαλόσχημοι εργολάβοι οι οποίοι εμφανίζονταν κυρίαρχοι την εποχή της χρηματιστηριακής φούσκας και στη συνέχεια βάρεσαν κανόνι ρίχνοντας φέσι εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στις τράπεζες, θα κληθούν σύντομα από τους οικονομικούς εισαγγελείς για εξηγήσεις.

Όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή έχουν εντοπιστεί κρυφοί λογαριασμοί τους και συμμετοχή σε offshore εταιρείες.

Όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν επικίνδυνα αφού θα τους τεθεί με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το δίλημμα: Ή φέρνετε πίσω τα ποσά που έχετε φυγαδεύσει στο εξωτερικό ή πάτε για Κορυδαλλό.

Στην ίδια λίστα που έχουν στα χέρια τους οι οικονομικοί εισαγγελείς, φιγουράρουν και άλλοι μεγαλόσχημοι επιχειρηματίες που παριστάνουν τώρα τους μπατιρισμένους αλλά οι λογαριασμοί τους στο εξωτερικό είναι ακόμα φουσκωμένοι.

Μάλιστα κάποιοι απ΄ αυτούς που δεν έχουν πληρώσει δεκάρα τσακιστή στις τράπεζες είχαν την αφέλεια να διαμένουν ακόμα σε πολυτελείς βίλες και να ξοδεύουν τεράστια ποσά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Κουμουνδούρου και οι γαμπροί της Ευτυχίας

Εντός και πέριξ της καταταλαιπωρημένης Κουμουνδούρου ένας-ένας (και μία-μία) «οι γαμπροί της Ευτυχίας» (όπου «ευτυχία» η προεδρική καρέκλα του 7ου ορόφου) αρχίζουν να ανακρούουν πρ...

Φόρτωση άρθρων...