Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Στο όνομα της Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ το τηλέφωνο της «Αλληλεγγύης για Όλους» που διοργανώνει τη «συναυλία Ειρήνης» (εικόνες)

Εδώ και μερικές μέρες βασικό θέμα συζήτησης στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο, είναι η «συναυλία Ειρήνης» που διοργανώνει η κοινότητα «Αλληλεγγύη για όλους».

Πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν πως η αφίσα που πρωτοκυκλοφόρησε δεν είχε καμία αναφορά, ούτε στην Ουκρανία ούτε στην ρωσική εισβολή. Κάτι που τους έκανε να μιλούν για συναυλία «ίσων αποστάσεων».

Ποια είναι όμως η κοινότητα «Αλληλεγγύη για Όλους»; 

Googlάρωντας κάποιος θα δει πως η κοινότητα έχει έδρα στην διεύθυνση: Ακαδημίας 74, Αθήνα 106 78 και τηλέφωνο 2103801921.

Στο όνομα της Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ το τηλέφωνο της «Αλληλεγγύης για Όλους» που διοργανώνει την «συναυλία Ειρήνης»

Κάνοντας μια αναζήτηση στον τηλεφωνικό κατάλογο όμως θα δούμε πως το συγκεκριμένο νούμερο, ανήκει στο όνομα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΘΕΑΝΩ Β ΦΩΤΙΟΥ.

Στο όνομα της Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ το τηλέφωνο της «Αλληλεγγύης για Όλους» που διοργανώνει την «συναυλία Ειρήνης»

Επιστρέφοντας και πάλι στο site της κοινότητας θα παρατηρήσουμε πως άλλη μια ακόμα Θεανώ Β. Φωτίου, του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά, τυχαίνει να έχει μάλλον προνομιακή μεταχείριση καθώς φιλοξενείται δήλωσή της στις 31/5/18.

Στο όνομα της Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ το τηλέφωνο της «Αλληλεγγύης για Όλους» που διοργανώνει την «συναυλία Ειρήνης»

Τρομερή σύμπτωση ή κάτι άλλο;

ΠΗΓΗ: ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Το θέμα σχολίασε και ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

«Κα Φωτίου, το ότι το τηλέφωνο της ΜΚΟ που οργανώνει την #Συναυλία_Ειρήνης δίχως καμία αναφορά σε ρωσική εισβολή, ταυτίζεται με το δικό σας, είναι κάποια σατανική σύμπτωση, ή είστε εσείς πίσω από την εν λόγω ΜΚΟ και την εν λόγω συναυλία;», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter o Νίκος Ρωμανός.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ: Η αντίδραση Δούκα για το θέμα με το ασυμβίβαστο - «Έχω ρεύμα και φοβούνται»

Απαντήσεις σε όσους θέτουν θέμα εγκυρότητας της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ λόγω καταστατικού, ενώ ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία - αν εκλεγεί - να παραμένει κ...

Κασσελάκης: Ποιες εισηγήσεις του πέρασαν και ποιες όχι για τις αλλαγές στο καταστατικό

Στη μαραθώνια συνεδρίαση της Επιτροπής Καταστατικού, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, η πλειοψηφία του οργάνου αποφάσισε ποιες προτάσεις θα «προχωρήσουν» κ...

Ενταση με εργαζόμενους της «Αυγής» στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ -Μπήκαν στην αίθουσα και φώναξαν συνθήματα

Εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Αυγή» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, μπήκαν στην αίθο...

Φόρτωση άρθρων...