Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: 87 στελέχη ζητούν τη διαγραφή του Πολάκη – Αναμένονται δραματικές εξελίξεις

Παρασκήνιο

Την παραπομπή του Παύλου Πολάκη στο πειθαρχικό ζητούν στελέχη της ομάδας των «87» του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από την επίθεση σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Παύλος Πολάκης τέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μετά το μπούλινγκ που έκανε στη συνεργάτη του κ. Γεωργιάδη κατά τη διάρκεια συζήτησης επιτροπής. 

Η ακραία συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη οδήγησε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού να ξεσπάσει σε κλάματα, ζητώντας συγγνώμη από την υπάλληλο για τη συμπεριφορά του συναδέλφου της.

Το bullying του Παύλου Πολάκη καταδίκασαν τα κόμματα, ενώ ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, «άστραψε και βρόντηξε», επιβάλλοντας ποινή στον βουλευτή Χανιών, περικόπτοντας του στο μισό τον αναλογούντα σε αυτόν μισθό. 

Στον ΣΥΡΙΖΑ προκλήθηκε αναταραχή και σήμερα οι «87» «κάνουν λόγο για κίνδυνο εκφυλισμού και γελοιοποίησης» του κόμματος.

Οι «87» καλούν τον Κασσελάκη να λάβει δύσκολες αποφάσεις για τον Πολάκη

Όπως τονίζουν οι «87», «ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον ΣΥΡΙΖΑ από δω και στο εξής ο εκφυλισμός και η γελοιοποίηση. Ο Παύλος Πολακης δεν είναι ένα απλό μέλος της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Σφακίων. Είναι μέλος των καθοδηγητικών οργάνων και της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ».

«Η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική ομάδα δε μπορεί να είναι μια απόφαση που λαμβάνεται εν βρασμώ ούτε ένας επικοινωνιακός ελιγμός για να ξεπεραστεί η πίεση της στιγμής. Αν είναι έτσι, θα πρέπει να επανεξεταστεί», προσθέτου.

Οι «87» καλούν τον Στέφανο Κασσελάκη να λάβει δύσκολες αποφάσεις. «Σε κάθε περίπτωση, αν η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα δε συνοδευτεί άμεσα με την απομάκρυνση του από τα ηγετικά όργανα και τη παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Κόμματος, θα μας καταστήσει απολύτως αναξιόπιστους στη κοινή γνώμη.

Ο πρόεδρος πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Αλλά πρέπει να αποφασίσει. Όποιος πατάει σε δυο βάρκες, συνήθως πέφτει στο νερό», αναφέρουν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Παππάς: Όχι στις εκλογές – «Όταν υπάρχει φωτιά δεν πρέπει να τη βοηθάς να φουντώνει» είπε στον Στ. Κασσελάκη

Κατά των νέων εκλογών, αλλά και της αλλαγής ονόματος τάχθηκε στην τοποθέτησή του κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς. Το στ...

Κεχαγιά: Υπάρχει πιθανότητα να οδηγηθούμε σε Πρόταση Μομφής ενδεχομένως από τον Πολάκη

Τη στήριξή της στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη επανέλαβε η Βούλα Κεχαγιά και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διοικήσει και να έχει τον έλεγχο του κόμματος. Η Βούλα Κ...

Ενταση με εργαζόμενους της «Αυγής» στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ -Μπήκαν στην αίθουσα και φώναξαν συνθήματα

Εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Αυγή» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, μπήκαν στην αίθο...

Φόρτωση άρθρων...