Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Κόντρα Πολάκη με Μωραΐτη: «Μπράβο Παύλο, βούτυρο στο ψωμί των 87» - «Έχεις αλλάξει 10 φορές άποψη»

Παρασκήνιο

Έντονη αντιπαράθεση είχαν το βράδυ της Πέμπτης μέσω Facebook, ο Παύλος Πολάκης με τον στιχουργό και συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκο Μωραΐτη, με αφορμή το ζήτημα ηγεσίας που έθεσε στον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Χανίων κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Ο Πολάκης σχολίασε ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση με τον Νίκο Μωραϊτη να τον ειρωνεύεται και να γράφει…. «μπράβο, Παύλο! Βούτυρο στο ψωμί των 87. Έγινες ο μέγας χορηγός τους. Συγχαρητήρια!».

Άμεση ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος συνέχισε και αυτός σε ειρωνικό ύφος. «Νίκο ξαναφάνηκες;; Πως αυτό; Ξεαπογοητευτηκες άλλη μια φορά; Έλα σε παρακαλώ πλέον!». Ο στιχουργός απάντησε ότι δεν τον φοβάται με τον βουλευτή Χανίων να του γράφει… «Σιγά μην σε απείλησα κιόλας» ενώ τον κατηγόρησε πως έχει «αλλάξει 10 φορές άποψη σε έναν χρόνο».

Ο Νίκος Μωραΐτης τόνισε ότι η Αριστερά δεν ταυτίζεται ούτε με Τσίπρα, ούτε με Κασσελάκη, ούτε με Πολάκη.

post
post

Η απάντηση του βουλευτή ήταν πως… «Αριστερά δεν είναι ο αδικημένος, αυτά είναι η φιλευσπλαχνία της δικαωματικής “αριστεράς”».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Μάχη χαρακωμάτων μέχρι το έκτακτο συνέδριο - Αντίστροφη μέτρηση για την «εξαΰλωση» του κόμματος

«Έκτακτο συνέδριο με εκλογή νέων συνέδρων» αποφάσισε, μεταξύ άλλων εξόχως αποκαλυπτικών μέτρων περιορισμού της πρόσβασης Κασσελάκη στον κομματικό μηχανισμό και στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ,...

Η χιουμοριστική ανάρτηση του Παπαστεργίου – Η φωτογραφία που πάντα ήθελε να βγάλει

Μια φωτογραφία που πάντα ήθελε να βγάλει έβγαλε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης σ...

Φόρτωση άρθρων...