Περίπου μισή ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Παύλου Πολάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.

Η συνάντηση είχε ξεκινήσει ως «σύσκεψη» με πρόσκληση από τον Πολάκη σε όλους τους υποψηφίους προέδρους, ωστόσο οι Φαραντούρης και Γκλέτσος αρνήθηκαν να παρευρεθούν λόγω του εξωδίκου που είχε στείλει ο κ. Κασσελάκης για την διαρροή του πόθεν έσχες του. Αντιστοίχως, ούτε ο Σωκράτης Φάμελλος παρευρέθηκε καθώς είχε θέσει συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση, που δεν ικανοποιήθηκαν.

Εξερχόμενος των γραφείων της Κουμουνδούρου ο Στέφανος Κασσελάκης προέβη σε δηλώσεις, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν παίρνει πίσω το εξώδικο που απέστειλε, επιχειρώντας να καθησυχάσει τα στελέχη του κόμματος λέγοντας πως «δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσει τον ΣΥΡΙΖΑ με περαιτέρω νομικές ενέργειες».

Επί της διαδικασίας ο κ. Κασσελάκης είπε πως βρέθηκε χωρίς όρους στην Κουμουνδούρου για να συζητήσει και κάλεσε το κόμμα να διεξάγει ένα συνέδριο για όλους και να γίνει στην ώρα του, χωρίς επιλεκτική μεταχείριση.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως αναφορικά με την διαμαρτυρία του, λέγοντας πως η γρήγορη αντίδραση του κόμματος τον ικανοποίησε, με την δημοσιοποίηση των πέντε πόθεν έσχες με όρους ισονομίας. Κάλεσε δε τη γραμματεία να προβεί σε έρευνα για τη διαρροή του πόθεν έσχες, η οποία ήταν επιλεκτική και στοχευμένη για να αμαυρώσει το πρόσωπό του.