Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάμε από τα ΜΜΕ να σεβαστούν τον γάμο του προέδρου μας

Παρασκήνιο

Την ώρα που η εσωκομματική κόντρα στο κόμμα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις το Γραφείο Τύπου του κόμματος εκδίδει ανακοίνωση με την οποία ζητά από τα ΜΜΕ να μην στείλουν κάμερες στον γάμο Κασσελάκη.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τα ΜΜΕ να μην καλυφθεί ο γάμος του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακMπέθ που θα γίνει τις επόμενες μέρες στην Κρήτη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο «ΣΥΡΙΖΑ ζητά από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν τις προσωπικές και οικογενειακές στιγμές του πρόεδρου του Κόμματος τις επόμενες μέρες».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει ως εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ζητά από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν τις προσωπικές και οικογενειακές στιγμές του Πρόεδρου του Κόμματος τις επόμενες μέρες στην Κρήτη.

Δεν επιθυμούμε οποιουδήποτε είδους δημοσιογραφική κάλυψη ενός γεγονότος που δεν αφορά την πολιτική δραστηριότητα του Προέδρου, αλλά είναι αμιγώς προσωπικό και προγραμματίστηκε πριν από έντεκα μήνες».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η χιουμοριστική ανάρτηση του Παπαστεργίου – Η φωτογραφία που πάντα ήθελε να βγάλει

Μια φωτογραφία που πάντα ήθελε να βγάλει έβγαλε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης σ...

Tο διπλό κέρδος του Μητσοτάκη, η τριχοτόμηση του ΠΑΣΟΚ και ο ημι-διαλυμένος ΣΥΡΙΖΑ

Σημαντικά και άκρως ενδιαφέροντα είναι τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας. Όλες δείχνουν μια ανάκαμψη της Νέας Δημοκρατίας ως α...

Φόρτωση άρθρων...