Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Τα ευτράπελα της κάλπης που ξεχώρισαν - Η νύφη, ο ποδηλάτης και ο εγκλωβισμός στο ασανσέρ

Παρασκήνιο

Αρκετά ήταν τα ευτράπελα των Ευρωκλογών. Υπήρξαν κάποια περιστατικά που έδωσαν μια ξεχωριστή «πινελιά» στην ψηφοφορία. Η Κατερίνα έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής στο εκλογικό τμήμα με το νυφικό. Η φωτογραφία της πάνω από την κάλπη θα κοσμεί πλέον το γαμήλιο άλμπουμ.

Ξεχωριστή νότα και από τον ποδηλάτη, ο οποίος έκλεψε τα βλέμματα όταν εμφανίστηκε με το ποδήλατο, λίγο πριν πάει για προπόνηση.

Τέσσερις ψηφοφόροι χρειάστηκε να περάσουν αρκετή ώρα κλεισμένοι στον ανελκυστήρα του σχολείου όπου επρόκειτο να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους, όταν λόγω βλάβης. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν απαραίτητη και θα θυμούνται αρκετό καιρό την περιπέτειά τους.

Ενδιαφέρον προκάλεσε και ο κ. Βασίλης, ο 99χρονος από τις Σέρρες, που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα με την ευχή να το επαναλάβει και στις επόμενες εκλογές.

Την ίδια ώρα, μεγάλες νικήτριες των χθεσινών Ευρωεκλογών στην Ελλάδα αναδείχθηκαν οι παραλίες, με τους ψηφοφόρους να επιλέγουν θάλασσα αντί κάλπης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Κασσελάκης αφαίρεσε το πληρεξούσιο που είχε δώσει στον γενικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακάλεσε την περασμένη Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, το πληρεξούσιο που είχε παραχωρήσει στον Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, γενικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ για όλες τις «γε...

Παραμένει στα χέρια του Σαββίδη το OPEN

Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη παραμένει το Open, μετά από ένα ιδιαίτερα θερμό καλοκαίρι, όπου τα παζάρια και η φημολογία για αλλαγή ιδιοκτησίας στον τηλεοπτικό σταθμό είχαν την τιμητι...

Χάρης Δούκας: Παντρεύεται τη σύντροφό του «με παπά και με κουμπάρο» - Πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, αποκάλυψε πως έχει προγραμματίσει τον θρησκευτικό του γάμο για μετά τις εσωκομματικές εκλογές. Καλεσμένος στη...

Φόρτωση άρθρων...