Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Τα ζόρια του Παππά 

Παρασκήνιο

Μπορεί από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας αρκετοί ΣΥΡΙΖΑίοι να εμφανίζονταν ικανοποιημένοι με το «πυροτέχνημα» περί εξεταστικής επιτροπής για τις «λίστες Πέτσα», όμως, κάποιοι είχαν κάθε λόγο να μην συμμερίζονται τα συναισθήματα και την ανάλυση των συντρόφων τους.

O λόγος, φυσικά, για τον Νίκο Παππά, που, μετά την «ρελάνς» εκ μέρους της κυβερνητικής πλειοψηφίας, θα βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο για τα κανάλια, τον καταρρεύσαντα τηλε-διαγωνισμό, τα  «βοσκοτόπια» και όλες τις υπόλοιπες ένδοξες σελίδες που έγραψε στην «πρώτη φορά Αριστερά».

Το ερώτημα, βεβαίως, είναι πόσα ακόμη τέτοιου τύπου χτυπήματα μπορεί να αντέξει το ήδη τραυματισμένο πολιτικό προφίλ του, σε μία συγκυρία που ο ίδιος ποντάρει στο ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν σε απόσταση... ασφαλείας ώστε να έχουν ξεχαστεί οι αποκαλύψεις της προανακριτικής. 
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σπίρτζης: Αν κερδίσει ο Κασσελάκης θα κάτσει μόνος του - Ζούμε μια κακή κωμωδία 11 μήνες

Ο Χρήστος Σπίρτζης, βρέθηκε στην εκπομπή «Σήμερα» και μιλά για τον εμφύλιο του ΣΥΡΙΖΑ, το ενδεχόμενο επανεκλογής του Στέφανου Κασσελάκη και σχολιάζει τα όσα διαδραματίζονται τον τε...

Η σημασία του χαρτοφυλακίου που αναλαμβάνει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Ο προσφάτως εκλεγμένος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας είναι από χθες ο νέος Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού, γεγονός που ισοδυναμεί με αναβά...

Φόρτωση άρθρων...