Πέμπτη
03 Οκτωβρίου 2024

Θα πωληθεί τελικά το Open;

Παρασκήνιο

Εξελίξεις υπάρχουν στο Open TV καθώς ακούγεται έντονα πως θα αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς. Η φημολογία το τελευταίο διάστημα ήθελε τον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο, να ενδιαφέρεται να αγοράσει τον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη.

Οι δύο πλευρές φέρεται να είχαν προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιο σοβαρό πρόβλημα ήταν τα οφειλόμενα του καναλιού. 

Το συγκεκριμένο ποσό ανέρχεται στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Μάριος Ηλιόπουλος ήταν διατεθειμένος να καταβάλλει το τίμημα των 45 εκατ. ευρώ για περάσει στα χέρια του το κανάλι.

Τις τελευταίες ώρες, ακούγεται πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει, όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο. 

Είναι γνωστή η επιθυμία του Μάριου Ηλιόπουλου να δημιουργήσει ένα όμιλο Μέσων Ενημέρωσης. Παράλληλα, γνωστή είναι και η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να πουλήσει το Open. 

Σε αυτές τις δύο παραμέτρους, να προσθέσουμε πως η συγκεκριμένη πώληση – εφόσον τα βρουν οι δυο πλευρές, δεν αποτελεί κίνηση που θα «ενοχλήσει» την Κυβέρνηση.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το βίντεο της Διαμαντοπούλου για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ με... «Απαράδεκτους» και Φασουλή

Στο βίντεο η Άννα Διαμαντοπούλου προσπαθεί να εξηγήσει τη σημασία των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ στους: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρο Παπαδόπουλο, Γιάννη Μπέζο και Σταμάτη Φασουλή.

Τι θα κάνουν Σαμαράς και Καραμανλής μετά την πρόσκληση Μητσοτάκη - Ποιος «το σκέφτεται» και ποιος θα «απέχει»

Όπως είναι γνωστό, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, τηλεφώνησε προσωπικά στους προκατόχους του, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να τους προσκ...

Φόρτωση άρθρων...